Frumusețea vine din interior

Frumusețea vine din interior

73
DISTRIBUIȚI

Se spune că „ frumusețea vine din interior” sau „ dacă te simți frumoasă și cei din jurul tău te vor considera la fel”. Să fie asta un simplu mit sau este doar o zicală menită să consoleze persoanele cu care natura nu a fost prea darnică? Puterea sugestiei nu trebuie subestimată, însă farmecul tău pălește dacă te lași descurajată de un anumit standard. Acceptă-ți întotdeauna unicitatea și valorific -o.

Nu face compromisuri când este vorba de frumusețea ta. Îți stabilești singură prioritățile, iar dacă niște unghii false, o nouă culoare de păr, sau schimbarea garderobei în această vară îți vor da mai multă încredere în sine, nu ezita să o faci. Am revăzut nu demult o prietenă pe care nu o mai văzusem de aproximativ cinci ani, timp pe care ea l-a petrecut în Italia și am constatat cu mare drag că este aceeași persoană pe care am cunoscut-o de pe vremea când era adolescentă și mi-am dat seama că poți identifica imediat femeile care au încredere în ele și știu ceea ce vor de la viață. Degajă carismă și sex-appeal, de aceea sunt fascinante, iar toate aceste lucruri se reflectă în zâmbet, atitudine și postură. Vanitatea este o virtute, nu un  păcat, atunci când vine vorba de frumusețe. Însă de aici până la narcisism este o barieră fină, care nu trebuie depășită.

Eu una nu aș păstra în anturajul meu persoanele narcisiste sau egocentrice. Ele au „talentul” de a zdruncina respectul de sine al prietenilor lor. Cu toții avem o voce interioară care ne dictează ce să facem. Intuiția este un alt exclusiv feminin, de aceea nu trebuie ignorat. Nu refuza sugestiile binevoitoare, dar fii selectivă în privința sfaturilor pe care le pui în aplicare.