DISTRIBUIȚI

În miez de toamnă, cu iz de struguri și mere coapte, vine cea mai frumoasă sărbătoare – Ziua Pedagogului. Anume dascălii noștri sunt acei ce trudesc și sădesc cu ambiție în sufletele copiilor noștri Binele și Frumosul, Dragostea și Adevărul.
Cu ocazia Zilei profesionale, stimați dascăli al gimnaziului ,,Ion Vatamanu” din satul Mîndreștii Noi, venim cu cele mai frumoase flori ale recunoștinței pentru munca depusă.
Cele mai sincere felicitări și urări de bine, dar și de multă sănătate adresăm dascălilor noștri care azi sunt la odihna binemeritată: soții Buzu Gheorghe și Eugenia, Ciolac Vladimir și Ciolac Zinaida, Atanaseevici Domnica, Gîscă Alexandra, Mandîș Lidia, Danileico Emilia, Melenciuc Nina, Onea Tamara, Cucoș Iulia, Caras Mihail, Cornovan Larisa, care au zidit piatră cu piatră, cu iubire și dăruire zilnică, în noi hărnicia.
Plecăciuni alese pentru dascălii care și azi mai țin aprinsă Făclia Cunoștințelor, realizând visurile copiilor noștri. Vă mulțumim vouă, Doamnă Vera Voinițchi și Huțan Tamara, învățătoare cu har, care vă faceți cu pasiune și multă dăruire meseria.
Vă mulțumim vouă, Doamna Malanca Maria și Gumovschi Tamara, alături de care copiii noștri au curajul să pășească încrezători pe drumul învățăturii.
Cuvinte alese merită în această zi de sărbătoare și doamna directoare, Stela Sanduleac care mereu cu tendințe spre noi culmi, știe cum să modeleze caractere de copii, să aprindă mii de raze de lumină în sufletele lor.
Vă mulțumim stimate Doamne, pentru truda Dumneavoastră, dar și pentru sprijinul acordat nouă și copiilor noștri. Vă dorim din toată inima sănătate și să aveți putere de a educa încă multe, multe generații.
Cu profund respect din partea părinților elevilor Dumneavoastră, Mihail Brăileanu, parohul bisericii din sat și Președintele Comitetului Părintesc din Gimnaziul „Ion Vatamanu”