DISTRIBUIȚI

Pentru părintele Grigorie, parohul Bisericii „Sf.Ierarh Nicolae”, din satul Heciul Nou

Florile recunoștinței noastre pentru Dumneavoastră, Prea Cucernice părinte Grigorie cu prilejul omagierii zilei onomastice, a numelui pe care îl purtați. Sărbătoarea Sfântului Grigorie Teologul este și pentru noi, creștinii bisericii ortodoxe ce locuim în frumoasa localitate Heciul Nou, una deosebită,or, este ziua numelui parohului Grigorie. Omul dat de Bunul Dumnezeu pentru a fi slujitor al altarului, un pastor bun și de oameni iubitor. Azi toți cei care Vă știu și Vă cunosc, preacuvioase părinte, vin cu flori și cuvinte de recunoștință. Din rândul lor fac parte și colectivul creșei-grădinițe din localitate.Ne sunteți călăuză sfântă, spre a ne povățui să zidim viața și să fim buni. Vă dorim sănătate durabilă, pace,răbdare, să Vă bucurați de ajutorul lui Dumnezeu în toate, spre a fi și în continuare făclie vie a poporului binecredincios.
Vă mai dorim ca lumina oricărui răsărit să Vă aducă bucurii, iar fiecare amurg să Vă fie luminat de dumnezeiască înțelepciune. Vă mulțumim enorm că sunteți alături de noi sprijinindu-ne cu sfaturi și rugăciune neâncetată.
Vă suntem adânc recunoscători prin toată ființa noastră-enoriașii, copiii din localitate

Ziarul „Ecoul nostru” adresează sincere felicitări și urări de bine tuturor bărbaților ce poartă numele Grigorie. Vă dorim din suflet sănătate, bucurii de la cei scumpi, realizări pe măsura așteptărilor, să Vă bucurați de stima și recunoștința celor ce Vă înconjoară și pentru care trudiți zi de zi, iar din partea celor dragi inimii să aveți numai împliniri. Puterile de viață, activitate pentru viitor să sporească mereu, să rămâneți și în continuare omenoși, plini de energie și pătrunși de grijile oamenilor din preajmă. Vă dorim ca norocul să Vă fie călăuză în viață, iar oamenii buni-prieteni adevărați.
La mulți ani!