DISTRIBUIȚI

Stimați consăteni, stimați asociați

Luminoasa sărbătoare de la sfârșitul toamnei ne vestește că, bilicenenii sunt în așteptarea hramarilor. Cu acest prilej de sărbătoare Vă aduc cele mai calde și sincere felicitări, să dea Domnul să fim ocrotiți de marea speranță în ziua de mâine, pe care ne-o dorim s-o vedem mai luminoasă, mai bogată și prosperă.

Fie ca în sufletele fiecăruia dintre noi să prindă rod bunătatea și credința, stima și recunoștința, smerenia și fidelitatea față de chipurile sfinte. În preajma sărbătorii Vă doresc multă sănătate și lumină creștină, fericire și bucurie în familiile Dvs., în case să Vă domnească mereu bunăstarea, pacea și voia bună. Fie ca Arhanghelii Mihail și Gavriil să Vă ocrotească de primejdii și să Vă îndemne la fapte bune și mărețe, să Vă bucurați de belșug și lumină în fiecare casă. HRAM FERICIT!
Cu adâncă afecțiune, Gherasim Tofan, directorul ÎI „Tofan G”

Stimați locuitori ai satului Coșcodeni,

Cu o deosebită plăcere, în numele Consiliului local, al Primăriei și al meu personal, Vă aduc cele mai sincere și cordiale felicitări cu ocazia Hramului satului pe care îl vom sărbători mâine, în Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Vă doresc ca această sărbătoare să Vă coboare în suflete ca o binecuvântare și să Vă aducă în case belșugul holdelor, în inimi – bucuria reușitelor și să trăiți alături de cei dragi cele mai frumoase clipe. Sunt sigură și nutresc speranța că împreună vom reuși să facem tot posibilul ca satul Coșcodeni să devină mai prosper, căci oamenii de aici sunt gospodari de viță, știu a organiza sărbători frumoase, cu tradiții, și își doresc un trai decent. Așa să fie și să ne ajute Dumnezeu.

Cu deosebit respect, Primara comunei Coșcodeni, Liuba Gobjilă

Stimați locuitori ai satului Coșcodeni, dragi colegi,

Cu ocazia Hramului satului pe care îl vom consemna la 21 noiembrie, în Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, primiți sincere felicitări. Vă doresc să aveți parte de o sărbătoare de suflet cu oaspeți mari și lăutari iscusiți, să nu Vă lipsească bunăstarea în casă, pe masă, să stați la un pahar de vorbă cu cei apropiați și să aveți prilej de bucurie.

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil să Vă păzească de primejdii și să Vă ocrotească. Să fiți mereu cumpătați și harnici, exemplu pentru copii, vecini și locuitorii raionului. Să aveți gânduri luminoase și dragoste în familii. Iubiți-Vă plaiul, protejați-l, căci se merită ca să facem tot posibilul pentru prosperarea comunității noastre. Fie ca în comun acord să obținem rezultate remarcabile, să ne bucurăm de un trai îmbelșugat și de bună înțelegere.
Cu adâncă considerațiune, Lilia Cumpătă, directoarea Gimnaziului „Iurie Boghiu”