DISTRIBUIȚI

Valeriu Rusu, șeful Secției raionale de Cultură la jubileul vieții (09.10)
Scump și drag coleg , șef și prieten al sufletelor noastre, nu doar al domeniului culturii din care cu toții facem parte. Nu ar fi de la inimă simțite, dacă nu ne-am adresa așa simplu, cald și sincer, în aceste momente omagiale ale vieții. Pentru că așa este sincer, din inimă, adus și spus, curat și pur sufletește. Pentru că această atitudine, respect și dragoste purtăm în suflet pentru dumneata, încântare, și înaltă prețuire. Mulți doresc să Vă aibă- colective, sectoare de cultură, raioane, departamente și minister de ramură. Noi doar avem norocul să Vă avem, să construim împreună cetatea culturii raionale și naționale. Acestea ar fi și sunt cele mai înalte distincții pe lângă multe altele cu care ați fost apreciat, decorat, de-a lungul frumoasei activități și mult prea valoroase. Și ale noastre distincții pentru Dvs nu au preț, pentru că Vă iubim și ne iubim munca în cultură alături și datorită că sunteți cu noi. Pentru toți faceți spectacole, pentru publicul larg și echipe de profesioniști din fiecare domeniu : spectacol după spectacol, aparte, cu dăruire. Pentru dumneata nu ai timp, niciodată. Să fim noi de această dată făuritorii acestei clipe și popas aniversar când ne permitem simplu și frumos, sincer până în adâncul inimii să urăm Bine ai venit, domnule omagiat, în acest val al vieții, desemnat prin merituosul jubileu, pavilion de strălucire, labirint de împlinire, aromat de fericirea pe care o trăiești alături de ființele dragi ale vieții.
Bine ați venit în viața fiecărui dintre noi și rămâneți pentru totdeauna, căci am împărțit și împărtășim clipe deosebite, activitatea care ne place, ne cheamă și ne dăruim alături de un om atât de minunat și personalitate de marcă în realizările culturii naționale, nemaivorbind de cea a vetrei sângereiene, unde prosperați constant.
Cu mult drag și cu urări de noroc și de sănătate, colegii din cadrul Secției de Cultură Sângerei.

Domnule Valeriu Rusu,
Echipa Ecoul nostru Vă adresează un sincer mesaj cu ocazia jubileului și un cald mulțumesc, că în activitățile noastre zilnice, avem parte să întâlnim, să-i avem personaje sau eroi de reportaje ,oameni și personalități cum sunteți. Vă asigurăm de tot respectul nostru, care credem l-ați simțit și de înalta prețuire.
Continuați să ardeți pentru prosperarea culturii, să sculptați în sufletul culturii neamului, pentru puritatea sa. Reușiți prin talent și cumințenia sufletului, prin eleganța omului de cultură, înaltul profesionalism, cu dăruire și continuă pregătire. Nu aveți răgaz, recunoaștem și știm cu toții. Nu aveți duminici, mereu în scenă și după cortină. Revelațiile sufletești, odihnitoare, le regăsiți în asemenea mesaje de cald mulțumesc, în forfotul de aplauze ale spectatorului și celor pentru care organizați spectacole, în oglinda premiilor, inclusiv naționale, pe care le câștigați personal sau colectivele care le ghidați. De-a Domnul vieții care o trăiți mulți și frumoși ani în continuare, către noi piste să urcați, un nou ghem de vise să puteți împlini până la o altă aniversare, și mereu același să rămâneți, cel mai iubit dintre oamenii din sfera culturii la care ținem și dacă putem contribuim s-o avem prosperă.
Cu drag și cu florile cu sublim de toamnă aurie, echipa Publicației „Ecoul nostru”.