FELICITĂRI

FELICITĂRI

145
DISTRIBUIȚI

Doamnei Maria Țurcanu, directoarea Publicației Periodice„ Ecoul Nostru” 06.11
Consiliul raional Sângerei Vă transmite calde urări de sănătate și de admirație, respect și stimă pentru efortururile enorme care le depuneți pentru menținerea ziarului, drept sursă de informare veridică pentru populația raionului și cititorii fideli care -i aveți.Mesajul nostru de felicitare îl transmitem prin aroma galbenei gutui ,conturată prin farmecul auriu al acestei zile de toamnă. Să ne fiți sănătoasă, prosperă, puternică și curajoasă, în fața oricăror piedici,incertitudini, probleme, care le generează și le poartă în sine editarea fiecărui număr de ziar. Nimic ,nici o greutate, nici un imas nu Vă poate opri din această muncă de creație, consumatoare de eforturi fizice și intelectuale. Ziarul din raionul nostru, a avut la cârma editării sale mai mulți redactori-șefi, toți bărbați. Sunteți unica și prima dintre redactoii șefi -doamnă, femeie . Zicem mai puternică ca oricare dintre cei care au fost redactori-șefi pentru că în condițiile autofinanțării publicației, este mult prea dificil să te menții pe piață, să editezi vineri de vineri publicația și să bucuri cititorii cu acest produs -media. Dumneavoastră reușiți cu precădere. Cu forțe puține, faceți lucruri majore și noi Vă apreciem mult pentru această dăruire și jertfire de sine. Confirmați sfânta înțelepciune populară, că „ buturga mică râstoarnă carul mare”. Avem toată încrederea că veți menține aprinsă făclia ziarului și rândului scris și mai departe, servind la informarea populației print-o sursă veridică și credibilă, care este ziarul la cârma și editarea căruia sunteți de mai bine de douăzeci de ani!
În viața personală, a familiei Vă dorim armonie, împăcare de sine, bucurii, să trăiți sentimentul de mămică împlinită pentru copiii frumoși și iubitori care-i aveți și pentru nepoții-haiduci, care Vă încântă și Vă adoră. Bunul Dumnezeu să dea vieții DVS încă mulți ani, frumoși și prosperi .

Cu admirație și onoare, Consiliul Raional Sângerei.

Tudor Mocanu din or. Sângerei 9.11
Vă felicităm călduros cu ocazia zilei de naștere. Odată cu buchetul de trandafiri Vă transmitem sincere și cordiale felicitări, însoțite de urări de bine și de revedere cu copiii dragi. Mai dorim să rămâneți puternic, pe pozițiile adevărului, cu voința Dvs de fier, cu principiile determinate de interesul și așteptările oamenilor. Stima și respectul lor pentru DVS le sunt flori vii în suflete, pentru că niciodată nu ați încetat să le apărați drepturile ,să Vă implicați pentru ei, pentru binele și așteptările care le au. Vă implicați și acum, continuați să fiți intransigent, principial, incomod pentru unii, dar respectat și onorat de toți, ceilalți ,de la o margine de raion sau de oraș, până la alta.
La mulți ani, onorat sărbătorit și prieten onest și fidel.

Cu tot respectul, prietenii, cei dragi.

Leonid Huzun din or. Sângerei 10. 11
Te felicităm cu mult drag cu ocazia zilei de naștere.Ne bucurăm de prezența ta în toate momentele vieții noastre și ale familiei în întregime. Îți mulțumim de sprijinul care-l simțim ca de la un bărbat adevărat, pentru dragostea de soț și de părinte iubitor, de felul tău de a fi: optimist, plin de viață, încrezător că mâine va fi și mai bine.Tu ești acel care generezi acest bine în relațiile familiei noastre, în relațiile cu copii tăi, iar nepoțeii te simt un bunic fericit și cel mai iubitor pentru ei.
La mulți ani, scumpul nostru, cu sănătate, cu neântrecute puteri de viață, cu entuziasm că cele mai frumoase momente și perioade ale vieții urmeasă să le descoperi, să le simți și să le trăiești.

Cu drag, soția, copiii, nepoții.

Gheorghe Brașovschi din or. Sângerei, bunului soț , tătic și bunic 11.11
Venim cu această surpriză către popasul aniversar care, se înscrie în calendarul vieții și îl parfumăm cu miros de trandafiri și în taina acestei frumoase zile de toamnă, care-ți aparține. Știm că nu regreți, că încă un an se adună la cursul vieții. Credem și simțim că anii care se deapănă în iureșul vieții sunt cei care ți-au adus cele mai visate împliniri. Ca familist bun și grijuliu te bucuri de toate tainele familiei îmbogățite cu venirea pe lume a nepoțicăi, comoară a sufletului,În activitatea profesională, de om între oameni, ai atins înaltă treaptă, de Deputat în Parlament. Noi suntem mândri și bucuroși că ai urcat pe aceste culmi, pentru care te-ai jertfit mult și ai muncit ca să crești profesional și să fii un reprezentant destoinic al cetățenilor și să muncești mult pentru a contribui la împlinirea așteptărilor lor. Totodată ai știut și știi a fi alături de familie cu dragostea și grijile tale, ca să te simțim aprope, și mereu ajutorați, spriginiți și iubiți.
Îți mulțumim pentru toate și îți dorim sănătate și noi urcușuri, căci le poți atinge, suntem siuguri și simțim puterea și implicarea ta.

Cu drag, soția, copiii, nepoțica,
mama, toți cei dragi.

Ludmila Camenșcic din Sângerei 14.11
Un splendid buchet de crizanteme îți aducem în dar cu ocazia zilei de naștere care se apropie. Dorim acest eveniment al vieții să fie cel mai plăcut, cu copiii dragi alături, cu prieteni, care te prețuiesc, îți împărtășesc stima, respectul și dragostea lor. Fiind practic zi de zi în preajma biroului tău de muncă, simțim cu câtă căltură și profesionalism te dărui profesiei, deservești solicitanții serviciilor care le prestezi și le aduci bucurii. Îți dorim din tot sufletul sănătate ca să continui cu drag munca, unde te regăsești și cu ea îți împlinești bucuria de viață. Îți mai dorim ca bunii tăi copii să te surprindă și cu alte bucurii , încununate cu venirea pe lume a unei nepoțele sau nepoțel, pentru care să coși cu drag hăinuțe și să-ți umpli sufletul și viața cu aceste miracole ale vieții.
La mulți ani , cu aceste așteptări în suflet și cu împlinirea lor.

Cu drag, prietenii.

Ana Rusu din satul Cotiujenii Mici la jubileul de 70 de ani 14.11
Scumpa noastră mamă și bunicuță, dorul de tine și dorința de a sărbători împreună și de a fi alături la acest minunat jubileu al vieții ne aduce pe toți acasă, oricât de departe nu am fi unii de alții. Știm că ne aștepți cu drag, cu focul în vatră aprins, cu masa casei plină cu bucate, cu inima ta bună și cu sufletul -podoabă de dor pentru noi. Suntem cel mai fericiți copii și nepoți, când venim acasă , te vedem ieșind în pridvorul casei, întâmpinându-ne de fiecare dată cu tot zâmbetul și bucuria lumii pe chipul tău. Așa ne dorim să te simțim și să te vedem de fiecare dată bucuroasă și fericită. Ne pare rău că anii care s-au tot adunat , au mai adus cu ei unele probleme de sănătate.Dar noi, prin dragostea care o purtăm în inimi, fiecare pentru tine, o să te ținem departe de ele și o să le vindecăm prin bucurii , surprize și cald atașament față de cea mai minunată și bună mămică și bunicuță, dar sfânt al vieții și fericirea din noi.
La mulți ani !

Cu drag, feciorii Eduard, Veaceslav, nora Angela și cei mai frumoși
nepoței din lume: Oxana, Marin ,Maxim și Maria .