DISTRIBUIȚI

Pentru Victoria Tutunaru 02.11
Dragă Victoria, scumpă prietenă și cumetră, cu ocazia sărbătorii vieții tale, miraculoasă zi în care te-ai născut, alături de scumpele flori ale pomului vieții, dragului soț, îți aducem buchetul nostru de crizanteme, culese cu mult drag din grădina , cele mai parfumate din această splendidă toamnă, aidoma chipului tău de tandră și gingașă ființă. Ființei cu o voce incomparabilă, regină dătătoare de farmec muzical, omenesc și de deschidere a tainei sufletului vibrației muzicale îți exprimăm profundele noastre considerațiuni. De ani buni îți reușește acest lucru, dovadă fiind aparițiile la TV, radio, ofertele oamenilor la diferite evenimente. Prin talentul tău ai devenit struna principală a viorii sufletelor minunatei voastre familii, admirată și apreciată ce cei care te cunosc și care știu a prețui valoarea muzicală.
Ani frumoși în viitor, sănătate durabilă, să fii alimentată cu dragoste și iubire, bucurii de la cei dragi, fericire, prosperare, armonie, bunăvoința oamenilor, în fiecare zi să primești florile recunoștinței. La mulți și minunați ani!

Cu toată dragostea și respectul,cumetrii,prietenii

Anatolie Mițic din Copăceni 03.11
Te felicităm cu mult drag cu ocazia zilei de naștere și îți șoptim prin șoaptele fruntelor acestei toamne frumoase că în grădina ei au crescut cei mai splenzizi trandafiri pentru această deosebită ocazie. Frumoși ani împlinești, scăldați în licoarea zâmbetului și prezenței celor doi minunați copilași, a unei armonii în familie, cum fiecare și-ar dori, și a unei dragoste din partea celor dragi, care te petrec la servicu cu drag în fiece zi și cu drag te întâmpină. Să-ți fie permanentă înspirația pentru activitatea ta de muncă de creator și profesia pe ansamblu care își dăruiește bucurii și pe care o dăruiești cu pasiune.
La mulți ani, tineri și frumoși.

Cu drag, soția , feciorașul, fiica, rudele,
toți cei care te stimează și te iubesc.

Valentina Luțcan din or. Sângerei 06.11
Scumpă noastră mămică și bunicuță, te felicităm cu mult drag cu ocazia zilei de naștere și ajungem la inima ta din oricare drum sau depărtare nu am fi, ca să-ți dăruim o bucurie odată cu sfânta urare ”La mulți ani,trăiasă, sfânta, mămica noastră”. Poate nu totdeauna am reușit să-ți mărturisim câtă mândrie purtăm noi în suflet și drag de tine. Dar sentimentele de recunoștință pentru dragostea ta pentru noi, n -are măsură. E asemeni distanței de la cer până la pământ! Cum să-ți mulțumim că tăticul nostru, la situația și starea sa de sănătate, este optimist, zâmbește cu sufletul ,dacă nu poate cu sclipirea ochilor datorită ție, jertfel tale sufletești pentru dânsul și pentru noi: să știm că îl avem, că putem comunica cu el și să ne fie familia frumoasă și armonioasă.
Îți mulțumim, mămică , pentru dăruirea ta și nu contează că suntem aproape sau alții mai departe, noi te iubim enorm.
La mulți ani, fără ecuații dificile de viață .

Cu drag, soțul Andrei, copiii , nepoții.

Zinaida Ungureanu din orașul Sângerei 06. 11
Celei mai înțelepte soții, mame și bunici, noi îi onorăm anii adunați în popas aniversar, îi dorim tot binele cât ni l-a dăruit ea de-a lungul vieții. Recunoștem că ea este bucuria vieții nostre, sensul și mana cerească care ne cheamă acasă, ne ține vatra caldă, ne înalță sufletele prin înțelepciunea ei, ne coace pâine, ne face fericiți.
Îți mulțumim frumos și să stii că și cărțile din biblioteca unde muncești de-o viață te iubesc, te simt și îți doresc ani cu sănătate și cu raze de bucuriiși de fericire.

Cu drag, soțul Mihai, copiii , nepoții .