DISTRIBUIȚI

Claudia Barcari , șefa Centrului de Sănătate Flămânzeni -Coșcodeni (25.10)
Stimata noastră doamnă directoare, din darurile aurii ale acestei zile deosebite ale toamnei de aur culegem roduri de floare sublimă și Vă aducem în dar cu ocazia aniversării. Suntem onorate să fim zi de zi în munca noastră de vrăciuitori alături de așa o ființă și doamnă deosebită, ca om și ca medic, ca femeie care știe a construi scări către cer, dar și către sufletele noastre și a fiecărui pacient și om care are nevoie de ajutorul care-l puteți oferi: fie zi, fie noapte,fie sărbătoare. Nu contează pentru Dumneavoastră-știți a Vă dărui, deoarece noi Vă iubim, lumea din jurul nostru care o deservim – Vă iubește. Și mai încântate ne sunt inimile noastre că împărtășim bucuria popasului aniversar, care-l sărbătoriți, moment când Vă putem mărturisi, ca de aur Vă sunt anii de muncă, de aur Vă sunt și anii vieții .Visul nostru este să avem de acum încolo o activitate de muncă împreună cu DVS de-a pururi directoare și bună prietenă a sufletelor noastre. Ani cu urcusuri, frumoși , înseninați de bucurii Vă dorim.

Cu drag și tot respectul cât Vă poate cuprinde, colegii de la
Centrul de Sănătate Flămănzeni-Coșcodeni

Pentru Inga Bostan din orașul Sângerei (26.10)
Prin activitatea de doctoriță cu har dumnezeiesc dărui bucuria de viață. Prin atașamentul față de noi ca părinte spiritual ne dăruiești dragostea sufletului, sentimente luminate ale inimii și toată armonia casei, bucuria reîntâlnirii cu cei ce îți sunt dragi. Noi te admirăm, ne îmbogățim sufletește cu dragoste de fiecare dată, Vă purtăm recunoștința pentru faptul că facem parte din familia sufletului , draga noastră nănășică. Pe asemenea persoane precum ești se sprijină lumea bună și cumsecădenia pe acest pământ. Ferice de părinții-nanii ce te-au adus pe lume. Ești o inegalabilă care poți construi relații cu oamenii și colegii, cu pacienții, poți edifica castelul dragostei și al iubirii pe pământ. Te dăruiești foarte mult tuturor, relaționez frumos și decent cu cei din jur, ești în toate corectă, sinceră, receptivă, senină și pozitivă.
Urcușiri noi și frumoase îți dorim, dar și sănătate, putere ca să-ți păstrezi această aură care te face splendidă, deosebită, fermecătoare, superbă…
Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa, să-ți ofere toate bunătățile vieții, zile însorite, bucurii enorme de la cei dragi. Cu multă dragoste, îți urăm o viață liniștită, dârzenie ca să poți înfrunta orice obstacol, curaj și răbdare. Modelează-ți viața de mai departe astfel, ca din fântâna omeniei să sorbi zilnic bunătatea, răbdarea, înțelepciunea și dragostea.

Cu profund respect, finii de cununie: Marcela, Arcadie,Bogdănel,
Darius, familiile Țurcanu, Potlog,Vreme,Bologan

Svetlana Erimei , directoarea Gimnaziului „Ion Ignatiuc”, din satul Prepelița (26.10)
Suntem onorați și onorate să Vă transmitem acest mesaj cald și sincer cu ocazia zilei de naștere. Sperăm să Vă producem în suflet o rază de bucurie. Învățăm copiii satului împreună.Îi ajutăm să devină oameni și personalități și facem acest lucru cu multă plăcere și dăruire pentru că suntem încurajate și încurajați în această muncă de o ființă și o personalitate cum sunteți. Ați construit și construți lucruri incredibil de bune, utile și frumoase pentru gimnaziu, pentru colectiv, pentru generațiile care sunt în școală și în sufletele noastre. Mai demn decât atât ce poate fi… Sunteți sufletul școlii noastre și al colectivului și noi trăim aceste sentimente și suntem mândri, onorați și fericiți că ne implinim vocația alături de o astfel de doamnă și personalitate. Parte mare de fericire să Vă împartă viața , și de noroc, și de dragoste care încântă.

Cu drag, colegii gimnaziului, prietenii de la Sângerei.

Lilia Cucoș, bunei prietene din Sângerei (28.10.)
Îți adresăm calde felicitări cu ocazia zilei de naștere. Să ai parte de o aniversare pe potriva sufletului tău, a ființei care ești, generoasă, frumoasă, bună și milostivă. Să fii mângâiată de auriul acestei toamne suave, de iubitul tău soț și scumpii feciorași, să simți dragoste,respect și iubire. Căci tu aceasta faci: dragoste și bunătate dăruiești tuturor. Dirjează-ți destinul, așa cum știi tu mai bine, ca o bună și înțeleaptă ființă. Crede în minuni, roaga-te ele să se întâmple și să fie în viața ta. Pentru noi toți și toate tu ești o minune Îți dorim multă dragoste, fericire și iubire!

Cu drag, și necuntenă adorare nănășeii, prietenii.

Lilia Cucoș, din orașul Sângerei (30.10).
Noi, mămica ,te iubim/ Sănătate îți dorim/ Suntem mândri de tine/ Că ne faci viața sublimă./ Viața ca o taină este/ Când mămica ne zâmbește /Ori când iertare dăruiește,/ Pentru că am uitat să fac, să ascult ori să tac/. Dacă am greșit cu ceva / Să mă ierți ,mămica mea/. Cu Bunelul și Bunica / Coroană de flori îți dăruim/ Ca să știi că te iubim/ Sufletele noastre-s pentru tine./ Să fim demni și noi de tine/ Ne dorim cel mai mult/ Și ca pe o icoană te sărut!
La mulți ani, scumpa nostră .

Cu drag, feciorașul Victoraș, părinții.

Larisa Gavrilova, directoarea Liceului Teoretic „Dmitrie Cantemir ”din orașul Sângerei (30. 10)
Chipul Dvs, sufletul generos, inteligența ne conduc la gândul că ,cum nu ar fi dorit destinul să Vă dirijeze viața, soarta, tot profesoară și directoare trebuia să fiți, să deveniți. Locul sfânt Vă este în școală. Bravo Dvs, și norocul este de partea elevilor și al nostru, al profesorilor că Vă avem. Știți a aprecia și a încuraja, știți a vă dărui și a menține colectivul de elevi, de profesori și suflul activ în acest liceu drag al nostru. Cu Dvs alături, împreună toate sunt în albia lor normală: viața în liceu este interesantă și creativă, și pulsează activitatea și forfota în liceul nostru. Sunteți o ființă puternică, o să mențineți mereu aprins focul în vatra liceulu și lumina și geamurile sale. Credem în DVS, stim că puteți rezista provocărilor,poate mai puțin plăcute. Noi suntem mândri de directoarea noastră. Elevii asemeni Vă iubesc ca profesoară de matematăcă și Vă dau ascultare drept directoare a instituției unde ei învață. Să Vă reușescă să fiți tot atât de minunată și în continuare.
La mulți ani , stimată omagiată.

Cu respect și onoare, colegii

Vasile Doga, din orașul Sângerei (31.10)
Vă adresăm sincere și cordiale felicitări cu ocazia zilei de naștete și Vă dorim sănătate, vigoare sufletească, multe și largi perspective pentru activitatea ce va urma. Dorim să rămâneți om între oameni cum totdeauna ați fost. Nu V-au afectat nici funcțiile înalte, de demnitate care le-ați deținut de-a lungul anilor. Tot om între oameni ați rămas,iubit de sângereeni și de toți locuitorii raionului. Dorim să Vă bucurați de frumoasa familie care o aveți, visul să Vă fie copiii cât mai aproape să se împlinească. Să purtați în suflet cuvinte și fapte de bine pentru oameni, căci ei așteaptă această de la Dvs, au încredere că le veți fi aproape, cu tot ce puteți Dvs soluționa, promova pentru oameni .
Nu faceți numărătoarea anilor, dar a faptelor, sunt toate de dragul familiei și oamenilor care Vă iubesc și apreciată.
La mulți ani !

Cu respect, prietenii.