DISTRIBUIȚI

Mihai Curciuc, șef interimar Direcția Educație Sângerei (09.08)
Suntem bine dispuși să împărtășim bucuria aniversării și să Vă urăm „Mulți ani trăiască, pentru șeful direcției noastre”. De daruri de sănătate să aveți parte Dvs, soția, nepoțelul, copiii, toți cei dragi și apropiați. Astfel să continuați să Vă confruntați zilnic cu piatra Dvs și a noastră de încercare, procesul educațional. V-ați asumat această misiune prin vocație și o clădiți prin apostolat. Munca multă, peste program Vă onorează. Sunteți răsplătit cu recunoștință, apreciere, de la Ministerul nostru de ramură până la fiecare manager școlar, profesor sau educator. Fiecare Vă înțelege și prețuiește dăruirea. Acasă pentru Dvs înseamnă inclusiv Direcția Educație. Când ați lipsit, chiar recent, V-am simțit lipsa, și ne-am rugat de sănătate pentru DVS. Când sunteți zi de zi în echipă, ne simțim mai siguri, mai împliniți și mai încrezuți.
Vă dorim numai bine, împliniri, să perseverați cu fiecare program sau proiect inițiat. Domeniul și noi toți avem nevoie să fiți mereu alături.
Cu stimă și respect, colegii de la Direcția Educație Sângerei

Domnului Mihai Curciuc!
Vă adresăm cu mult drag, respect și profunde sentimente de cordialitate felicitări cu ocazia zilei de naștere. Bucurați-Vă de realizările atinse și împlinite în această etapă a vieții, în toate aspectele ei. Ați reușit mult și reușiți în continuare prin dăruire și profesionalism să îmbunătățiți și să perfecționați mereu sistemului de educație. Puteți încuraja și convinge profesorul, managerul școlar a se dărui școlii și educației generației tinere, fiind singur modelul dăruirii. Recunoștința pentru prestația Dvs în domeniu este de imensitate și durata multor ani victorioși prin propria implicare. Lumina recunoștinței o purtăm și noi în suflet, pentru o colaborare permanentă și un parteneriat de încredere care durează în timp.
Mulțumim și bucurii de viață Vă dorim în toți anii care vin, împletiți în cununa unei vieți frumoase pentru mai departe.
Echipa „Ecoul nostru”