DISTRIBUIȚI

Mult drag Ion Timoftică din or. Sângerei (04.08)
La acest popas jubiliar, clipa ce-a trecut s-a prins într-o dalbă, conturând un destin împlinit. Ne mândrim cu tine și te admirăm: ești omul care știe ce vrea de la viață. Certificăm: primește cu împăcare cursul vieții, străvegheat de icoana părintească (mama Tamara – tata Toader), care ți-au lăsat lecții de verticalitate. Pătimaș în muncă, ai dus prin ani în tactul responsabilității dulcea povară a meseriei. Ai fost și ești stegarul, un bun analitic, și un filozof, care vede ceva mai departe… Susții o activitate notabilă, care o achiți cu noblețe. Faptele-ți încununează de laudă numele. Practici și medicina sufletului. Mereu ne tratezi cu vorbe de susținere și încurajare. Acest fapt te-a marcat, de aceea te considerăm mesagerul neamului timoftician.
Arta familiei e zestrea moștenită. Fiicele Natalia, Rodica și Ana din căminul părintesc au preluat lecțiile de viață, dar le-ai mai și aruncat șaua norocului, astfel au loc bun în lume. Casa-ți este altarul Marii Familii! Felicitări!
Îți urăm mulți ani, binecuvântați de Domnul, sănătate, bucurii de la fiice, ginerii Ion, Igor, Andrei, multă ascultare de la nepoții: Andrei, Ștefan, Dumitru, Luca, Maxim, Mihaela, Andreea și Anastasia.
Cu rugăciune întru tot binele, întregul neam!
Consemnează nana Ecaterina Atanasov-Timoftică