DISTRIBUIȚI

Tamara Bologan din orașul Sângerei (01.08)
Scumpa noastră soție, mămică și dulce bunică,
La frumosul jubileu al vieții cu mult drag venim către sufletul tău cu cele mai splendide flori pe care ți le dăruim. Poate e cel mai indicat moment să-ți spunem un cald și profund mulțumesc pentru viața frumoasă și fericirea care ne-o păstrezi nouă, tuturor. Am dori să simți cât de mult te iubim și îți suntem recunoscători pentru sacrificiul sufletesc cu care ne susții în viață, cu care ne-ai legănat visele și ne-ai ocrotit bucuria și norocul. Nu știm dacă vreo dată ți-ai împlinit somnul. Recunoaștem, însă, cu siguranță, că jertfirea sufletului tău a fost și este mereu pentru noi. Ne-ai fost și ne ești exemplu, fapt pentru care nu ne va ajunge o viață să-ți fim recunoscători. Cheia de la raiul vieții ce o trăim e în mâinile tale, scumpa și iubita noastră. Pe toate le reușești și le faci de dragul nostru. Nu-ți împlinești odihna ca să ne fie nouă bine, că să fie casa plină de căldură și lumină, păstrezi arzândă flacăra dragostei ce ne-o porți. Noi o simțim, trăim prin ea și ne găsim rostul în viață. Îți mulțumim, dragă soție, mămică și bunică pentru tot ceea ce ai făcut și continui să faci pentru noi, ne susții permanent, ne dai sfatul potrivit când avem cel mai tare nevoie de el. Brațele tale au fost și rămân deschise când avem nevoie de o îmbrățișare. Inima ta ne înțelege atunci când avem nevoie de un prieten, ochii tăi blânzi au devenit aspri când a trebuit să ne înveți lecția vieții. Puterea și dragostea ta ne-au dat aripi să zburăm cât mai sus. Mereu cu multă bunătate și generozitate ne mângâi viața și ni te dăruiești. Dacă se zice că femeia este lumina vieții și sacra ei comoară, tu reprezinți această lumină și de la ființe ca tine se alimentează această rază și ajunge până la dumnezeire. Nu-ți promitem că în viață vom fi ca tine, căci tu ești unica și alta ca tine nu poate fi. Dar ne străduim să te urmăm, să-ți semănăm și să te bucurăm că, noi suntem copiii și nepoțeii tăi, persoanele care-ți mențin candela iubirii de tine nestinsă.
În această zi jubiliară îți aducem ofranda recunoștinței noastre și dorim să-ți alinăm sufletul cu cele mai calde urări și împliniri pentru viața de mai departe, cu sănătate durabilă, bucurii nemărginite, noroc, fericire. Dumnezeu să te aibă în paza Lui, să-ți ofere toate bunătățile vieții, zile luminoase și să guști din ele în preajma celor mai dragi și scumpe persoane. Cu multă dragoste, îți urăm o viață liniștită, dârzenie și curaj, răbdare ca să poți înfrunta orice obstacol din calea vieții.
Cu toată dragostea și afecțiunea: soțul, copiii și nepoțeii

Dragă surioară, cumnată, mătușă, nănășică, nană, verișoară…
Dacă ai avut norocul să vii pe lume într-o zi atât de frumoasă și luminoasă de vară plină cum e aceasta, noi dorim ca acest miracol al ei să te însoțească cât vei trăi. Zilele să ți le porți doar în larguri de speranțe și de bucurii de la minunații copii și dulcii nepoței – Bogdănel și Duțu. Să nu obosești a fi pentru ei mămica și bunica cea dulce, grijulie, bună, care le ocrotește leagănul fericirii și bucuriilor prin dragoste și bunătate sufletească. Cu bunătatea și generozitatea ta trăim și noi, ne surâzi, ne susții, ajuți… Pentru tine nu contează că te jertfești, primești satisfacții că ne susții cu ce poți. Ești bună ca pâinea pe care o cocea regretata mămica Ana, ajutătoare și blajină, milostivă, iertătoare… Înfrunți orice greutate, această vrednicie o porți de la bunii părinți. La frumosul jubileu al vieții ne este drag să-ți oferim florile recunoștinței noastre. Ne este drag că ești a noastră, bună și scumpă. Prin copii și nepoți îți este împlinit rostul. Pe cărările vieții tale și umbre, calde umbre de lumină, rămase la prispa casei noastre părintești, îți scriem mesajul cu mult drag, inscripționat cu urări de sănătate pentru ziua de naștere. Cu tine suntem împliniți, cu zâmbetul tău și energia pozitivă emanată permanent. Casa și familia ta au chip de sfinte duminici. Te consumi ca lumina cea care întotdeauna sporește bucuria și împlinește familia. Cu răbdarea ta, cu dragostea celor din preajmă, cu puterea de a fi vrednică, care poate trece dimensiunea imposibilului și a crește pe aceste creste florile dragostei și a speranței în bine.
La acest popas jubiliar, putem spune că ai ajuns la momentul, când strângi roade bogate de pe ramurile copacului vieții. Păstrează tinerețea chipului, sănătatea, energia, frumusețea, gingășia, tandrețea și optimismul incurabil.
La mulți și binecuvântați ani, draga și scumpa noastră.
Cu dragoste: surioarele, fratele, cumnatele, finii de cununie și botez, cuscrii, nepoțeii, verișorii