DISTRIBUIȚI

Mihail Donțu din satul Bilicenii Vechi (22.07)
Cu mult drag Vă felicităm cu ocazia zilei de naștere. Onorabila vârstă și eveniment al vieții îl înnobilăm cu un magic buchet de trandafiri și cu toată dragostea, stima și respectul nostru. Dorim să Vă bucurați de o viață frumoasă în continuare și de multe momente de împlinire sufletească, pentru viața trăită frumos și cu demnitate și o carieră onorabilă de profesor, până la această etapă. Să Vă simțiți puternic, sportivul dintotdeauna, plin de viață și de spirit energic, cutezător. Să reușiți a fi în continuare model pentru nepoți și strănepoți, pentru discipolii din care ați crescut și oameni, și sportivi adevărați.
La mulți ani!
Cu drag, soția, fiicele Elvira și Diana, ginerii, nepoții Dumitru, Emilia, Mihail,
Valeriu, strănepoții.

Alexandru Grabazei, șeful Secției Chirurgie a Spitalului Raional (25.07)
Așteptăm în taină și în liniște să ieșiți de la operație și să Vă înmânăm buchetul nostru de trandafiri, la aniversare, om bun, suflet generos și chirurg cu magie în mâini și în cuget. Și ca om, și ca chirurg dorim să rămâneți mare și puternic peste durerile pacienților, să continuați să faceți minuni prin dibăcia mâinilor de chirurg și a scalpelului. Cu toții avem încredere în Dvs și în talentul de medic de operații, prin care reântoarceți la viață pacienții suferinzi, dăruiți bucuria de a trăi. Vă reușește acest lucru cu fiecare intervenție chirurgicală și ne bucurăm pentru succesele Dvs și pentru dragostea și încrederea oamenilor, cu care sunteți răsplătit.
Vă mai dorim bună înțelegere și susținere în echipa de chirurgi pe care o dirijați, bună armonie în familie, alături de soție, care Vă adoră și de care sunteți încântat.
La mulți ani, iubite doctore și omagiat!
Cu drag, cumetrii, familia Onceanu din Sângerei

Părintele Serghei Zubate din or. Sângerei (28.07)
Noi, cei care Vă urmăm și ne închinăm harului Dvs dumnezeiesc Vă adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere care se apropie. Mulți ani trăiască, preasfinția Voastră. Împreună cu Dvs fiecare dintre noi parcă alt ritm de viață ducem, alt mod de gândire avem și de percepere a lucrurilor, cu speranță dumnezeiască mereu în suflete. Aceasta ne inspirați, prin fiecare slujbă bisericească la care cu drag și tragere de inimă participăm. Astfel încercăm să ne protejăm de toate relele și să Vă protejăm pe Dvs prin susținerea noastră, ascultare, și prin prezența noastră oriunde sunteți. Dea Domnul pace și liniște în casa noastră sfântă, comună, unde slujiți, cât și în familia Dvs deosebită și frumoasă. Împliniți vârsta inimii Dvs largi, senine și foarte blajină, care contează mult mai mult decât numărătoarea anilor care urcă treptele vieții. Vă felicităm cu toată sinceritatea și bucuria inimilor noastre.
La mulți ani, scump părinte!
Cu drag, enoriașii, familia.

Mihail Bîrsan din or. Sângerei (28.07)
Pe această filă de calendar al vieții am scris cu drag și sinceritate „La mulți ani, pentru Mihai!” Cât de mulți îi vreți atîțea ani primiți-i în suflet,dar tot plin de energie, tânăr, energic, întreprinzător rămâneți. Filele calendarului vieții se deapănă,faptele frumoase cu care ați încununat acești ani rămân, neuitate, la care post de funcționar nu v-ați aflat. Ele toate au încăput într-o carieră de muncă, profesională onorabilă, de demnitate, prin care V-ați remarcat. Totul a rămas printre oameni și pentru ei, și pentru familia frumoasă. Credem cu siguranță urcușuri Vă mai așteaptă, proiecte noi , importante de asemenea. Implicați-Vă și bucurați-Vă de sănătate și noi realizări.
Cu stimă, prietenii, familia.

Pentru Bogdănel Baciu din orașul Sângerei ( 30.07)
Odorașul nostru drag, lumina și bucuria vieții noastre, Bogdănel drăguț, te felicităm cu a 10-a aniversare. Această zi te face nu doar mai mare, dar și înțelept, inteligent, capabil, minunat, independent și responsabil. îți dorim multă sănătate, numai bucurii, să crești mare, voinic, frumos, ingenios, să aduci pururea soare și primăvară în familia noastră. Îți urăm împlinirea tuturor viselor, impresii fantastice, zâmbete sincere, distracție nelimitată și emoții pozitive. Creează, iubește, atinge înălțimi. Nu te grăbi să crești, bucură-te de copilăria minunată și fascinantă. Fii un elev harnic, apreciază grija noastră, respectă-i pe cei din jur – și vei fi răsplătit de soartă mai mult decât decent.
Fiecare băiat visează la călătoriile spațiale, iar pentru asta trebuie să știi foarte multe. Așa că nu lua lecțiile ca pe o datorie – acesta este pasul care îți va aduce o viață interesantă, plină de succes. Ești crinul alb, cel mai parfumat și rar al sufletelor noastre, pur și gingaș. Ești bucuria noastră fără de asemănare. Ești totul pentru noi – căldura casei, zvâcnetul de duioșie al inimilor, lumina viselor și speranțelor. De dragul tău și a lui Darius trăim, tindem spre perfecțiune, împăcare sufletească. Pentru tine creștem flori în grădina vieții, tu fiind cea mai neasemuită dintre ele. Știi că te iubim necondiționat. Îngerul păzitor să-ți vegheze creșterea ta, să crești mai puternic decât eroii din jocurile de la calculator și desenele animate. Să fii prieten cu sportul. Să devii pe an ce trece mai încrezut în sine și în visele tale, să zbori spre aventuri și fericire.
La mulți și fericiți ani!
Cu toată dragostea și admirația: mămica, tăticul, dulcele frățior Darius, buneii, nanii, toți cei care te iubesc și te apreciază

Mihai Nichiforeac din or. Sângerei (30 07)
La anii care au rămas mai puțini tineri, ci doar frumoși, prin experiența acumulată, înțelepciunea dăruită, inteligența păstrată, setea de cunoaștere neogoită, noi Vă dorim sănătate, întâlnire constantă cu o nouă zi de viață.Vă dorim revederi dragi, cât mai curânde cu copiii și nepoțeii dragi, de departe, ca să Vă umple sufletul și leagănul casei cu bucurii și de întălniri visate și așteptate.
Să Vă fie cei dragi mereu aproape, inclusiv iubitoarea și respectuoasa soție, cu grijă și dragoste unul față de altul.
La mulți ani împreună!
Cu drag, soția, copiii, nepoțeii, prietenii.