DISTRIBUIȚI
Veaceslav şi Iulia ROŞCA din Sângerei!
Scumpii noştri nănaşi, am decis şi pe această cale să Vă adresăm calde felicitări cu ocazia zilei de naştere, care recent, fiecare dinte voi, aţi sărbătorit-o. Oameni ca DVS care se nasc prin auriul toamnei bogată în rod, culori şi bunăstare, numaidecât sunt generoşi, frumoşi la suflet şi la chip, iubitori de oameni şi de cei apropiaţi. Aceştea sunteţi şi pentru noi, din momentul când ne-aţi ţinut cununia , ne-aţi binecuvântat dorinţa de a ne fi părinţi spirituali. În toate vă urmăm, toate le preluăm şi le învăţăm de la dvs: a construi o familie trainică, a dărui respect şi dragoste pentru a ne bucura de ele, a creşte copii frumoşi cum îi aveţi, a fi oameni de omenie.
Vă mulţumim din suflet că Vă avem.
Bucurii, sănătate şi multă fericire în familie şi în viaţa copiilor,nepoților.
Cu drag, finii Ludmila şi Ion GUZUN
Andrei VREME (04.10)
Cu flori culese din frumosul anotimp ce ai avut a te naște, venim către inima ta în acest moment aniversar. La frumosul popas al vieții florile recunoștinței noastre ți le oferim cu mult drag. Flori în suflet, cer senin deasupra capului, în față-cer împovărat de stelele fericirii. Toate să-ți aparțină. Printre ele dorim să ne întrezărești și pe noi. Purtăm în noi sclipirea fericirii datorită ție, că te avem în preajma noastră zi de zi, clipă de clipă – grijuliu, iubitor, plin de noblețe pentru noi, toți. Îți mulțumim și-ți dorim ca acest an să fie plin de frumoase împliniri, fericire, sănătate multă, dragoste și înțelegere, iar norocul să te urmeze oriunde. Ești pentru noi-o fericire, o speranță pentru ziua de mâine. Prin greutăți spre stele. Așa îți zice destinul și te admiră că nu cedezi.La mulți ani!
Cu tot respectul: soția, copii, dulcii nepoței
Adriușa și Darius, tatăl-socru, verișorii
Tamara GUMOVSCHI (05.10)
Vă transmitem pe acastă cale mesajul de iubire și prețuire pentru tot ce sunteți pentru noi, pentru copiii care-I educați. Prin vocația de pedagog faceți parte din elita intelectuală a raionului, manifestând dragoste, devotement, inteligență și talent. Dintotdeauna V-ați remodelat competențele didactice în conformitate cu exigențele timpului modern, iar sufletul blajin și generous l-ați păstrat mereu, ați dăruit și dăruiți această lumină de care ne bucurăm și noi.
Vă dorim să Vă fie bogată viața de mai departe în bucurii precum bogate sunt în rod livezile toamna, să Vă strălucească sufletul de fericire precum strălucesc steluțele pe bolta imensă a cerului. DVS, rămâneți puternică, dar și gingașă,frumoasă, înțeleaptă, generoasă, inteligentă și cu mult har dumnezeesc. La mulți și fericiți ani!

Cu toată dragostea și respectul; prieteni de la Sângerei

Ion ROŞCA din Sângerei (06.10)
În acest moment aniversar am dori să Vă detaşaţi de nebulosul frământ profesional şi să primiţi urările noastre cu ocazia zilei de naştere, pe care le adresăm ca unui bun prieten , apreciat şi respectat. Cum nu s-ar scurge de virtiginos anii, cum piedicile vieţii, societăţii, mediului în care activaţi nu ar sări în cale, nimic nu Vă doboară. Aţi fost vulcan, sunteţi şi veţi fi. Mai rămâneţi un om cu inimă mare, generos, părtaţi în suflet credinţă în adevăr şi câte o iertare pentru fiecare la momentul potrivit. Lecţiile de carte le învaţă discipolii dvs, strategia metodică – cadrele didactice. Noi învăţăm lecţia dragostei de mamă. Oferiţi acest model nu doar pentru noi prietenii, apropiaţii, dar şi pentru fraţi şi surori, copii şi nepoţi.
La mulţi ani, cu trandafirii dragostei în suflet!
Cu drag, prietenii
Zinaida ORFIN, profesoară LT „M. EMINESCU” (08.10)
Deschidem universul acestei aniversări cu mesajul nostru cald şi sincer de La mulţi ani! de ziua DVS. O să-l primiţi cu inma dvs caldă şi iubitoare, ca să Vă lumineze şi mai mult chipul senin, frumuseţea netrecătoare, de care nici trecerea anilor nu se atinge. Ştim ,Vă ţine această prospeţime şi seninătate dragostea copiilor şi nepoţeilor, a discipolilor, generaţii întregi, care s-au dus în lume – s-au realizat şi se realizează prin povaţa Dvs şi ceea ce le-aţi picurat la rădăcină. Ei tot cu dor de Dvs sunt şi cu dragoste.
Împreună facem această cunună din culorile toameni aurii şi din recunoştinţa
sufletelor noastre şi batem la poarta sufletului să Vă bucurăm şi să Vă slăvim ca pe cea mai frumoasă şi înţeleaptă dintre Zâne.
Cu drag, prietenii
Șefului Secţiei Cultură, Valeriu RUSU (09.10)
Cu ocazia zilei de naştere Vă adresăm sincere felicitări, însoţite de un buchet de trandafiri şi totdeuna să Vă bucuraţi de oameni sinceri şi dragi în preajma DVS cum noi ne bucurăm de farmecul fiecărei sărbători care o organizaţi. În acest domeniu fără dvs nu cugetăm a întreprinde un pas. Avem încrederea în tot ce organizaţi, regizaţi, scenarizaţi. Prin aceasta creşteţi prestigiul raionului nostru, domeniului culturii, colectivelor artistice, scenei de la Sângerei, care dăruieşte prin prezenţa DVS spectacole de neuitat. Vă recunoaştem talentul, dăruirea,şi apreciem înalt, cu bună sinceritate totul ce faceţi.
Multă sănătateVă dorim, fericire, bucurii, frumoase şi faimoase proiecte culturale, prin care să Vă afirmaţi în continuare. Să Vă menţineţi numele înscris în galeria celor mai valoroşi lucrători de cultură şi mangeri ai domeniului, cum bine sunteţi apreciat la nivel de raion şi de republică.
Cu respect, Consiliul raional
Şefului Secţiei Cultură, domnului RUSU!
Noi,colegii din cadrul secţiei Vă adresăm calde felicitări la aniversarea frumoşilor ani care-i împliniţi. După lumina sărbătorilor care le organizăm împreună, anii în trecerea lor, doar V-au îmbogăţit cu multe, pe toate domeniile. În domeniul nostru, strict profeşional, ne oferă convingerea că meritele sunt fără egal, nu încap nici într-un scenariu, nici înt-o voce de microfon, nici într-o seară de creaţie, nici într-o doinire . Suntem şi norocoşi şi mândri că ne-am construit şi ne construim de mulţi ani cariera profesională, muncas de lucrător cultural alături de un profesionist cum sunteţi. Mai sunteţi un om de mare omenie, de o eleganţă sufletească deosebită. Acesta ne ţine locului şi ne face să iubim ceea ce facem împreună cu DVS.
La mulţi ani, fără frunze ruginite-n vii.
Cu drag, colegii de servici