DISTRIBUIȚI

Veaceslav Sanduleac, primarul comunei Bilicenii Noi (14.07)
Cu ocazia zilei de naștere, vârstă frumoasă pe care o împliniți, venim către bucuria sufletului cu un buchet splendid de trandafiri. Odată cu acest gest de bucurie a sufletelor noastre pentru Dvs, Vă dorim multă sănătate și sporuri în toate. Împreună avem multe a face pentru binele comunei noastre și a cetățenilor. Felul Dvs de a Vă implica în toate problemele și grijile pentru cetățeni, ne inspiră încredere și optimism, ne face să ne implicăm și să ne dăruim asemeni Dvs. Cu toată sinceritatea ce o purtăm în inimi Vă dorim reușite, proiecte cu finalitate inspirată și așteptată de toți, putere de muncă și curaj în continuare, pentru a trece peste toate pistele dificile care involuntar apar în cale. Oameni ca Dvs reușesc. Sunteți modelul care ne convingeți de această zi de zi, constant și fără precădere.
Să aveți parte de bucurii în sânul familiei frumoase de care sunteți împlinit sufletește, unde Vă regăsiți, sunteți iubit, așteptat, apreciat și venerat.
La mulți ani!
Cu stimă și drag, colegii de la primărie.

Iubitului soț și tătic, Veaceslav Sanduleac din Mândreștii Noi
La aniversare ca și în fiece moment al vieții noastre suntem alături și îți exprimăm atașamentul, dragostea și bucuria sufletelor noastre, urându-ți fericire și noroc. Ne dorim în continuare să te simțim fericit, puternic, răzbătător și încrezut în reușitele tuturor intențiilor de bine pentru familia noastră. Tu ești totul pentru noi: lumina zilei, taina inimilor, puritatea sufletelor, bucuria vieții, fericirea și dragostea dintotdeauna. Cum Domnului și destinului să le mulțumim pentru că ni te-au dăruit nouă, bărbat și tătic fără egal. În imperiul vieții pe care o trăim împreună să rămâi și pentru viitor și rege, și împărat.
Cu mult drag, soția, copiii și toți cei dragi care te iubesc.

Pentru Diana Crigan, din orașul Sângerei (16.07)
Draga, scumpa și adorata noastră fiică, soție, mămică, nănășică, finuță, prietenă, căldura inimilor noastre adunate într-un buchet de flori firave și parfumate culese din grădina verii sunt pentru tine. În această zi miraculoasă a verii am cules flori cu arome alese care ți le oferim cu mult drag la aniversare. Suntem foarte bucuroși să trăim alături revelația acestui moment de sărbătoare, cu ocazia căreia venim la pragul casei și a sufletului cu cele mai alese cuvinte de dragoste și recunoștință pentru bunătatea, omenia, generozitatea, dragostea cu care ne primești. Îți dorim sănătate durabilă, energie creatoare, liniște sufletească.
Fie ca nobilele calități profesionale și omenești, receptivitatea, delicatețea, tandrețea și romantismul tău să-ți triumfe vârstele dintotdeauna, iar speranțele și visele să-și găsească împlinire în cununa norocului și a verticalității. Să ai în viață parte doar de reușite și împliniri, optimismul și bunăvoința ce te caracterizează să te însoțească în orice clipă a vieții, ajutându-te să înfrunți toate obstacolele din calea ta.
Îți dorim, scumpa noastră, ca Dumnezeu să te binecuvânteze, aducându-ți în dar lumina cerească, pace sufletească, bucurii nemărginite, armonie și multă fericire.
Cu toată dragostea: părinții, soțul, feciorul Vitalică, fiica Anișoara, rudele, prietenii

Pentru Svetlana Brânză, medic obstetrician-ginecolog din orașul Sângerei (20.07)
Venim în preajma Dumneavoastră cu cel mai frumos buchet de flori pe care-l meritați la importanta aniversare și întotdeauna. Este semnul nostru de respect pentru tot ce reușiți și aportul care-l aduceți în domeniul sănătății. Dorința de a cunoaște totul ce ține de domeniul de activitate Vă caracterizează. Aveți vocația faptelor mari, tărie de oțel și puritate de rouă. Aceasta Vă caracterizează și Vă deosebește, făcându-Vă irepetabilă. În timpurile ce le trăim este multă nevoie de asemenea personalități și ființe omenești. Nu promiteți, dar creați în jurul Dvs. un teren viabil de promisiuni pentru viitor, care se împlinesc, devin fapte bune pentru pacientele raionului, pentru cei cărora le ocrotiți devenirea. Sunteți asemeni razei de soare care încălzește inimi, mișcă val de greutate și de fapte. Acesta ne face să credem că veți urca mult mai sus treptele perfecțiunii profesionale. Noi Vă dorim succese și bucurii în familia Dumneavoastră de medici minunați, cu har. Să Vă bucurați de parfumul dulce al florilor copacului vieții, de nepoți.
La mulți și frumoși ani!
Cu profund respect, colegii de serviciu

Pentru Veronica Loghin, din satul Bălășești (23.07)
Primiți cu sufletul deschis felicitările noastre cu ocazia zilei de naștere și credeți-ne că sunt cele mai sincere și din suflet dăruite. Sunt expresia respectului nostru pentru Dvs. pe care V-am descoperit pe parcursul vieții, în cadrul activității de muncă și V-am înscris cu drag în lista prietenilor adevărați. Școala are nevoie de pedagogi cu har precum sunteți, de dăruire, profesionalism, demnitate, onestitate, inteligență. Or, viața, societatea ca să prospere are nevoie anume de asemenea cadre didactice, precum sunteți și Vă manifestați pe parcursul anilor. Am fost și vom fi alături de Dvs, la bine și la greu. Ați suportat o pierdere irecuperabilă – decesul soțului Petru. Vă dorim ca Cel de Sus să Vă întărească, sănătate trainică să Vă dăruiască. Golul din suflet nu Vi-l poate umple nimeni. Tatăl Ceresc să Vă dăruiască cu ocrotire și sporuri în toate. Sunteți o victorioasă și meritați această apreciere și acest respect. Lumina viitorului să Vă încununeze proiectele și visurile de mai departe. Vă transmitem pe această cale florile recunoștinței noastre și un sincer La Mulți Ani!
Cu respect, colegii gimnaziului din satul Bălășești, prietenii