DISTRIBUIȚI

Petru Serbușca din orașul Sângerei ( 09.07)
Stimat și apreciat să te simți mereu și liber în activitatea pe care o desfășori. Bine să te simți alături de noi, precum frumoasă se lasă această zi aniversară în largul zilelor de vară. Zâmbește anilor care s-au scurs și vieții trăită până la această etapă. Să cuprinzi cu toată deschiderea sufletului viitorul cu ani prosperi, frumoși de care dorim să te bucuri. Lumina onoarei și a realizărilor să-ți fie trecere peste anii care vin, toate împlinirile și străduințele tale pentru binele nostru, a celor care ești tătic iubitor, soț fidel, bunel grijuliu și dulce, cu aura vieții susținută în aura excelenței.
La mulți și binecuvântați ani.
Cu dragoste și respect, soția, copiii, nepoțeii Evelina și Nichita, familiile: Balea, Țurcanu, Creșciunas

Cristina Bologan, din orașul Sângerei
Dintotdeauna te-am admirat pentru ceea ce reușești să faci. Ești ființă deosebită, care măsori trecerea timpului cu fapte, cu admirație pentru lucrurile bune, cu dragoste pentru cei din jur. Să-ți fie viața frumoasă în continuare, precum îți este chipul de minunat și splendid. Florile noastre pe care ți le dăruim sunt un omagiu și o ardere a tot ce însemni pentru noi, scumpă, dragă, iubită, adorată ființă a vieții noastre. Îți dorim să rămâi la fel de gingașă, tandră, suavă, inconfundabilă și incomparabilă. Să porți în suflet doar lumina bucuriei, fericirii, tinereții, norocului. Să te bucuri de dragostea noastră, de respectul și neuitarea prietenilor, de recunoștința tuturor. La mulți și frumoși ani.
Cu toată dragostea, părinții, soțul, dulcele fecioraș, rudele, prietenii

Petru Dubenco, orașul Sângerei (12.07)
La aniversarea zilei de naștere suntem alături cu urări de sănătate trainică, fericire, prosperare, bucurii nenumărate de la viață, realizări, noi împliniri, prosperare, bunăstare. Să reușești în continuare să dai viață anilor, să-i faci îmbelșugați nu cu numărători și depănarea lor pe valul vieții, ci cu vise împlinite, cu frumoase urcușuri în viață, pentru că întotdeauna rămâne loc de mai bine pentru tot. Regretele să le acoperi cu speranțe în bine, zilele mohorâte cu lumina zilelor frumoase, luminate și doar bucuriile să-ți țină respirația sufletului, a trăirilor sufletești.
Ușa casei și a sufletului mereu au fost și sunt deschise pentru toți, fapt pentru care îți suntem recunoscători. Îți dorim ca anii de mai departe să se depene de acum încolo în ghemul vieții cât mai lent, cu puține noduri, sănătate, ocrotire dumnezeiască în fiecare pas al vieții de mai departe. La mulți și prosperi ani.
Cu drag, cumetrii, prietenii și vecinii

Petru Gherman, din or. Sângerei ( 13.07)
Anii trec și așa mereu vor trece / Dar nimic nu este în zadar, fiecare clipă, o petrecem/ Rupând ușor file din calendar./ Când ajungi ușor la o etate,/ Viața-ți amintește cum a trecut/ Are totul mare-nsemnătate/ Chiar de nu-i așa cum tu ai vrut/ Cea mai mare realizare a vieții/ Sunt copiii buni și iubitori/ Bucuria o-nmulțesc nepoții / Ce sunt harnici, bravi și silitori./ Și prietenii ce-au mai rămas, o mână/ Dar mereu, la bine și la greu/ O urare vin ei să-ți spună/ Să te aibă-n pază Dumnezeu./ Să fii fericit întreaga viață/ Cu cei scumpi alături, la un loc/ Orice zi trăită cu dulceață/ Sănătate multă și noroc./ Îți urăm gând bun și curat/ Să beneficiezi de cât mai multe zile senine/ Fii cu sufletu-npăcat. La mulți și fericiți ani.
Cu profund respect: soția, copiii, nepoțeii, rudele

Ludmila Hajevschi, orașul Sângerei
Vă adresăm cele mai sincere felicitări cu ocazia omagieriii zilei de naștere și dorim să Vă surprindă plăcut gestul nostru de înaltă apreciere și de adorare pentru ceea ce sunteți. Vom fi alături și cu un buchet de flori, dar dorim și pe această cale să fim alături de trăirile sufletești. Exprimăm sincere recunoștințe pentru sprijinul în activitatea de muncă pe care îl avem și îl simțim zilnic. Ne motivați pe fiecare dintre noi să ne manifestăm cu dăruire, onestitate și corectitudine față de pacienți și obligațiunile noastre. Aceasta faceți Dvs. aceasta ne cereți și împreună influențăm, credem, benefic în prosperarea domeniului sănătății. Să aveți parte de bucurii de la activitatea în domeniul sănătății, de la realizările și visele înălțătoare ale minunaților copii, cum dintotdeauna a fost să Vă bucurați de dragoste și armonia sufletească în sânul frumoasei familii. Urcați sus, cât mai sus pe piedestalul vieții, căci Vă permite acest lucru inteligența și profesionalismul Dumneavoastră, cumsecădenia de ființă generoasă, omenoasă și deschisă către pacienți, către cei dragi. Acest atașament l-am simțit și noi ori de câte ori am comunicat, am colaborat sau am avut nevoie de sfatul DVS. util.
La mulți ani, cu împliniri de vise frumoase.
Cu afecțiune, colegii de serviciu, pacienții, prietenii, vecinii

Arina Vreme, din orașul Sângerei (16.07)
Scumpa, draga și adorata noastră,
Primește acest buchet de dalbe flori cu ocazia frumosului eveniment al vieții. Din aroma și splendoarea lor să culegi dragostea noastră, ardoarea pentru ceea cine ești pentru noi, multă încredere în tot cea ce faci, întreprinzi de dragul și întru binele nostru. Te dărui și dai viață fiecărui vis, fiecărei dorințe a noastră. Duci această povară dulce de fiică, soție, mamă, bunică, de cea mai splendidă și dulce ființă a vieții noastre fără de care nu am avea nici respirație, nici bucurii nemăsurate… Ești totul pentru noi, ești ca o binecuvântare a vieții și fericirii în care ne regăsim. Ești ființa cu inimă plină de bunătate, generozitate, omenie,dragoste, dăruire, cumsecădenie. Îți mulțumim din suflet pentru toate. Îți dorim lumina florilor recunoștinței noastre să-ți lumineze mereu chipul și sufletul, bucuria de viață pentru urcușul pe scara viitorului nostru, să te facă fericită și să fie drept o recompensă pentru dăruirea ta, pentru menținerea focului din vatră a căminului familial, La mulți ani.
Cu stimă, dragoste, apreciere: soțul, copiii, nepoțeii, verișorii