DISTRIBUIȚI

Pentru Mariana Mițic din s. Copăceni
Cu cele mai frumoase gânduri de sănătate, fericire, liniște sufletească și binecuvântări venim astăzi, noi, colegii de serviciu, și vă dorim ca toate urările să se împlinească. Să zâmbiți zilnic și să aveți mereu motive pentru aceasta. Mulți ani buni și prosperi cu cei dragi din familie, cu respectul discipolilor și prietenia colegilor. Sărbătoare frumoasă, Doamnă Antrenor. Cu deosebit respect, colectivul de cadre didactice din Școala de Sport ,,D.Atanasov” Sângerei. La mulți Ani!!!
Anatol Bajereanu, colegii de serviciu

Pentru Ludmila Zamornea, primara comunei Cotiujenii Mici (03.07)
Astăzi, când marcați o frumoasă aniversare din ziua nașterii, care consemnează paginile de succes nu doar pentru Dumneavoastră, dar și pentru comunitate, ținem să Vă transmitem cele mai alese cuvinte de apreciere și respect și să Vă dorim sănătate durabilă, bucurii și satisfacții în fiecare zi, noi succese și realizarea celor mai nobile aspirații. Vă mai dorim să trăiți prin lumina binelui, împlinirilor, rosturilor sublime ale vieții pentru care depuneți eforturi, străduințe, purtați și grijile comunei. Vă simțim și cunoaștem capacitatea Dvs. deplină pentru oamenii din raza Primăriei, pentru imensa pasiune, pentru munca în domeniul administrației publice locale.
La mulți ani.
Cu respect, angajații Primăriei

Pentru Eudochia Cucoș din orașul Sângerei (07.07)
Buna și scumpa noastră soție, mămică, bunică și prietenă,
Te felicităm cu mult drag și prin acest gest dorim să simți cât de mult însemni pentru noi. Aura familiei noastre cu toată împăcarea și armonia ei, tu ne-o dăruiești și ai grijă s-o construiești, s-o menții. Toți anii ne-ai alimentat cu visele tale frumoase, cu lumina dragostei tale și cu bunătatea sufletului. Ai fost și vei rămâne și de acum încolo raza de lumină și de speranță pentru noi. Îți mulțumim din suflet și îți dorim împliniri dintre cele mai așteptate în viață, norocul să-ți fie însemn permanent al destinului și fericirea ochiul de lumină pentru sufletul tău.
Cu drag, soțul, copiii, nepoțeii, prietenii

Felicitări pentru Tatiana Țîbârnă, contabilă-șefă la SRL „Protion Agro” (07.07)
Florile înflorite în azur Vă zâmbesc și Vă fac salbă, stimată și onorată sărbătorită. Prinsă de această salbă Vă vedem anii frumos trăiți până acum și nobila tandrețe care o emană sufletul Dumneavoastră le desenează luminos calea pentru mai departe. Noi urcușuri și vise în ascensiunea împlinirii, bucuriei crescânde de la minunații copii care Vă reprezintă viața și care se mândresc cu ai săi părinți. Prietenă le-ați fost și sunteți în continuare. Ajutați-i să-și afle și să-și împlinească destinul, bucuria de viață și să acumuleze împliniri câte visul Dvs, cere. Rămâneți raza ocrotitoare a celor dragi și enigmatica ființă care descoperă frumosul și binele în oameni și știe a-l valorifica.
La mulți ani, luminați de recunoștință și înalte aprecieri.
Cu profund respect, administrația și colegii de serviciu