DISTRIBUIȚI

Doina Grosu din satul Pepeni (26.06)
Draga noastră, între legendele copilăriei și tinereții tale, a celei care ai construit-o și trăit-o în casa părintească și în sânul familiei care te-a crescut mare, mai înscriem sublima realitate când te felicităm cu ocazia zilei de naștere, cu parfum franțuzesc în ea și cu multe vise împlinite. Îți mulțumim că păstrezi onoarea familiei și a neamului, că ne-ai colorat viața cu trei copilași, pentru noi cât și pentru voi, fiindu-ne sfinte sărbători ale vieții. Să ai parte de o viață celebră înainte, de ani frumoși prin succese și realizări, de bucurii de la comorile vieții tale și ale familiei, care sunt copiii. Să te bucuri de armonia dintre voi, de care tu mereu să ai parte și pe care o creezi cu dăruire și dragoste.
Cu drag, părinții Lidia și Vasile Botnaru, soțul, copiii, surorile Ecaterina și Felicia, cumnații.

Pentru Victor Bolohan, din orașul Sângerei (28.06)
Sub acordul lin al verii primește cele mai calde felicitări cu prilejul frumoasei aniversări, urări de continue împliniri profesionale, ce includ în sine o bogată școală a vieții, a omeniei, o experiență demnă de urmat. Totdeauna venim la casa părintească având profunda siguranță că, împreună cu mama, ne așteptați și sunteți bucuroși și mândri de noi.
Pentru cel mai destoinic soț, exemplar tătic, cel mai scump bunel sincere felicitări cu prilejul zilei de naștere, poleite cu admirația noastră incontinuă pentru calitățile omenești pe care le posezi, bunătatea cu care ne tratezi, înțelepciunea pe care o împarți generos cu noi, pentru toate faptele bune care îți încununează vârsta. Îți recunoaștem sincer, că alături de tine ne simțim în siguranță, împreună cu tine suntem puternici, în gând cu tine suntem mereu. Bucură-te de noi, cei care te iubim nespus și suntem siguri că ești cel mai bun, gingaș, gospodar, înțelept, generos… Fie ca Bunul Dumnezeu să-ți aducă cele patru taine divine: sănătate durabilă, lumină, încredere și speranță. La mulți ani!
Cu toată afecțiunea: soția, copiii, dulcii nepoței Bogdănel și Darius, rudele, nepoții, cuscrii, finii, verișorii

Ecaterina Atanasov din or. Sângerei (28.06)
V-am căutat peste tot, pe filierele vieții, să Vă cuprindem cu drag și să Vă adresăm mesajul nostru la momentul aniversar. V-am regăsit printre ani, împlinită și frumoasă, parfumată de frumusețea vieții. Vă cuprindem cu drag, cu sincerul și caldul nostru mesaj, pentru ființa dragă sufletelor noastre, înălțătoare de cugete umane, prin înțelepciune și inteligență. Tot ce V-ați dorit, ne pare nouă, V-a pus soarta în prag. I-ați deschis larg ferestrele însuți Dumneavoastră. Niciodată nu ne-am săturat să Vă admirăm: tot ce ați făcut, făurit, realizat, promovat, recitat sau declamat. Nu ne-am saturat să ne delectăm de inteligența larga, asemeni cărții neamului din care faceți parte. Fiecare generație a avut și are nevoie de modele. Iată tocmai pista care ați atins-o cel mai înalt: ați fost și ați rămas model de generații. Asemeni lui Păunescu pentru Cenaclul Flacăra și generația în blugi, ca și Vieru pentru limba română, ca Ion Hadârcă pentru neamul sângereian … Oricând ne-a fost și ne este dor de Dumneavoastră.
La mulți ani!
Onorate să fim alături și să împărtășim bucuria aniversării, Echipa „Ecoul Nostru”.

Lucia Brașovschi din or. Sângerei (28.06)
Buna noastră mămică, soție iubitoare și bunică îți transmitem pe această cale sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim multă sănătate, bucuria recunoștinței noastre pentru cât de mult însemni pentru noi toți. Ești cu noi mereu, deși ne-am luat zborul și fiecare se caută și se regăsește pe sine în viața aceasta plină de mistere. Îți mulțumim că ne inspiri optimism și curaj, că ne ajuți și ne oferi model în toate, că ești bună, iubitoare și iertătoare. Mulți ani îți dorim, viață scăldată în culorile curcubeului și în lumina zâmbetelor noastre .
Cu drag, soțul, copiii, nepoțica, mama, mama-soacră.

Maria Crigan, contabila-șefă SRL „Agrocopăceni” (29.06)
Cu ocazia zilei de naștere Vă adresăm sincere felicitări, însoțite de un buchet de trandafiri. Să aveți parte de tot cei mai frumos în viață, de împlinire și satisfacție de la munca care o faceți, în mare parte pentru binele nostru și al asociației pe ansamblu. Să Vă bucure cei doi minunați copii cu dragostea și respectul lor, să Vă ferească și ocrotească Cel de Sus de nevoi și rele. Fiind o femeie puternică, cutezătoare, de o acuratețe splendidă în toate, să depășiți cu bine momentele dificile când involuntar apar și fac parte din viața fiecărui dintre noi.
Cu mult respect, administrația și colegii din asociație.

Marcela Surdu din satul Cubolta (30.06)
Determinată de condițiile vieții și situațiile cu care ne confruntăm, am ales pe această cale să fiu alături în acest moment aniversar, să Vă urez de sănătate, de noroc în viață și în familie. Port în suflet cele mai nobile flori ale recunoștinței pentru că fac parte din viața Dvs, de dragostea care o purtați pentru mine în suflet, că mi-ați fost și ați rămas bună călăuză și sfătuitoare, ființă dragă, care mi-a dăruit binele și mi-l dăruiește în continuare detașat. Mulțumesc din tot sufletul că îmi sunteți aproape, că pot împărtăși bucurie și necaz. Să fie cei dragi sănătoși, să domine în familie buna împăcare, stima și respectul, să Vă prețuiască în continuare.
Cu mult drag, fina Silvia de la Sângerei.

Grigore Corcodel, președintele raionului (30.06)
Stimate domnule președinte și onorat sărbătorit, Vă oferim un magic buchet de trandafiri și împărtășim cu Dvs emoțiile de împlinire sufletească și de bucurie pentru frumoșii ani care-i împliniți, pentru funcția onorabilă, care o dețineți și o îndepliniți la o vârstă tânăra, dar ca o persoană bine pregătită, puternică, cunoscătoare, permanent în căutare și în perfecționare continuă. În ciuda tuturor incertitudinilor, situațiilor dificile care zilnic apar în fața Dvs și a noastră,cei care Vă prețuim și Vă susținem, rămâneți pe pozițiile adevărului, perseverenței, deciziilor corecte și legale, intransigent, cu responsabilitate și mare grijă de cetățeni, de prezentul și viitorul raionului care-l administrați. Nu cedați pozițiile de adevărat bărbat cu flacără în suflet și în comportamentul de conducător. Anii Vă sunt frumoși, pasul Vi-i puternic, cugetul este de nedoborât, dragostea de tot ce faceți, calitățile de înnăscut și veritabil patriot Vă sunt incontestabile. Mai culegeți și savurați bucurii, dragoste, susținere și delectare sufletească de la minunată familie cu dragi stejărei în leagănul ei. Aveți totul, ca să perseverați, să mergeți înainte cu verticalitate, să nu Vă lăsați: nici înfrânt, nici doborât, nici la răspântie de carieră promițătoare .
La mulți ani!
Cu cordialitate, Aparatul președintelui, colegii din Consiliul raional

Îndrăznim a vă trece pragul biroului de serviciu și vă adresăm cordiale felicitări cu ocazia omagierii zilei de naștere. O flacără nouă vi s-a aprins în suflet pentru noi griji, responsabilități ce vi le-ați asumat. Ați făcut-o în numele prosperării raionului, a idealului pentru oamenii din partea locului. Vă dorim din tot sufletul să vă reușească toate începuturile, să fiți susținut și apreciat de cei din jur cu crezământ și fidelitate. Schimbările care intervin în viața Dumneavoastră să fie spre bine, spre manifestarea din plin a capacităților de manager și bun organizator al unui progres de muncă, a activității de echipă și a responsabilităților îndeplinite la cei mai înalți parametri, drumul străbătut pentru realizarea scopurilor propuse să vă aducă bucuria împlinirilor.
Vă dorim să aveți parte doar de sănătate, noi realizări în activitatea cotidiană pentru a face și mai îmbelșugată viața oamenilor din raion, iar recunoștință să vă fie recompensa pentru activitatea pe care o desfășurați, cu fidelitate și sinceritate din partea partenerilor de dezvoltare, cu bucurii din partea familiei.
Mulți ani și tot ce vă puteți dori la această frumoasă vârstă și în această zi de sărbătoare să se împlinească.
Florile recunoștinței primiți-le din partea echipei ziarului „Ecoul nostru”

Realizările succesului performant și profesionist al raionului conduse de Dumneavoastră, un om cu inimă mare, care nu-și cruță sănătatea întru binele oamenilor, a devotamentului și capacității de a percepe și a soluționa cele mai diverse, mai dificile probleme, se datorează capacităților profesionale, precum perseverența, onestitatea, responsabilitatea, verticalitatea pe care le manifestați zilnic.
Vă dorim ca lucrurile minunate care au împlinit viața Dumneavoastră atât în sfera profesională, cât și în universul spiritual, să cunoască o continuitate frumoasă, care să ofere mari perspective în viitor.
Cele preconizate să se materializeze și să atingeți noi culmi și izbândă. Ne exprimăm respectul pentru succesele înregistrate în calitate de politician, persoană publică. Mulți ani înainte și forțe pentru a avea noi realizări în continuare.
Cu deosebit respect, Mihai Curciuc, director-interimar al Direcției Educație Sângerei

Competențele, ținuta de conducător în administrarea raionului, talentul de bun organizator vă asigură ascensiune în carieră, parcurgând calea de la inspector în poliție, până la președinte al raionului. Demonstrați o prestanță organizatorică de nivel înalt, fiind un promotor activ al modernizării, reformării și eficientizării administrației publice locale, al ideilor strategice constructive.
Realizările se datorează în mare parte familiei: soției și celor doi feciorași, cărora le oferiți toată dragostea, iar ei la rândul lor vă asigură elixirul vieții.
În anotimpul cireșelor și a grâului care dă în pârg, vă aducem sincere felicitări cu prilejul zilei de naștere, dorindu-vă multă sănătate, încununată de fericire, prosperitate și împliniri sufletești. Fie ca lumina harului dumnezeiesc să vă însoțească mereu, iar roua dimineții să vă sfințească calea vieții.
La mulți și prosperi ani.
Cu profund respect, prietenii devotați din orașul Sângerei

Peste câteva zile, veți marca o frumoasă aniversare. Vă dorim sănătate trainică, fericire, împliniri și succese remarcabile în activitatea pe care o desfășurați. Să fiți plin de energie, precum vă știm și încurajat de respectul și admirația celor din jur.
Cu deosebit respect, apreciem eforturile, profesionalismul de care dispuneți, fapt ce ne motivează să credem că în continuare veți da dovadă de calități necesare pentru realizarea scopurilor propuse.
Suntem convinși că propriul exemplu de noblețe, omenie și curaj vă rezervă dreptul la stimă, respect, afecțiune. Să Vă întărească Dumnezeu în misiunea ce o purtați și să vă răsplătească eforturile depuse.
Cu respect, Ion Pînzaru, primarul satului Rădoaia

Fie ca acest prilej să vă aducă cât mai multe bucurii, optimism și încredere într-un viitor mai bun, iar capacitățile, de care dați dovadă, să vă fie de ajutor în activitatea ce o desfășurați, energie, curaj, multă răbdare, cumpătare, forțe inepuizabile în activitatea de zi cu zi, perseverență în promovarea adevărului și dreptății. Să obțineți rezultate maxime în tot ceea ce faceți. Să aveți căldură și dragoste în suflet.
Acești minunați trandifiri pe care i-ați adunat în cununa vieții, lăsați-i să se împletească într-un buchet de împliniri. Fie ca florile fericirii și iubirii să vă inunde viața și să vi se împlinească toate dorințele.
La mulți ani!
Cu aleasă afecțiune, Valeriu Rusu, șeful Secției Cultură Sângerei

Pentru Ala Staraia, din orașul Sângerei (01.07)
Mult stimată directoare,
Calde și afectuoase felicitări cu prilejul zilei de naștere, acesta fiind și un indicat prilej pentru a Vă exprima sentimentele noastre de stimă și respect, pentru a Vă spune că prețuim mult profesionalismul și exigența, de care dați dovadă, generozitatea și bunătatea ce Vă însoțesc în relațiile cu oamenii.
Cu toată stima și recunoștința pentru modul de administrare al băncii și capacitatea de dirijare a colectivului nostru, Vă urăm sănătate durabilă și succese notorii în activitatea căreia Vă dedați cu tot sufletul, bucurii nenumărate și fericire continuă, respect binemeritat și dragoste temeinică din partea oamenilor apropiați.
Vă dorim ca petale de floare să Vi se aștearnă în cale, iar viața să Vă fie o nesfârșită sărbătoare, ani de lungă viață, împliniri cotidiene, bunăstare, prosperare, păstrarea optimismului și a energiei din care ne împărțiți cu dăruire și nouă, subalternilor Dumneavoastră.
Cu înalte considerațiuni, colectivul băncii

Scumpa și draga noastră,
Folosim acest prilej nu doar pentru a te felicita cu ziua de naștere, dar și pentru a-ți spune că ești o ființă deosebită, o doamnă distinsă, o soție, fiică, mămică, nănășică și prietenă fidelă. Ești sufletul mărinimos și dragostea noastră nemărginită. Este minunat că alături ai un soț pe potrivă, copii minunați, mămica în preajmă, prieteni devotați. Să ai parte și de acum încolo de rezistență, putere morală și fizică pentru a-ți purta cu demnitate destinul precum o faci totdeauna.
Anii care au încoronat arborele vieții sunt splendizi, superbi ca și florile ce ți se vor oferi, să-ți păstreze și pe viitor splendoarea chipului, rămâi și de acum încolo irepetabilă și inconfundabilă. Trăiește din plin clipele acestei bucurii, fericiri, bucură-te de ziua cea mare și de lumina viitorului.
Cu profund respect și adorație, finii, prietenii, vecinii

Pentru Iulia Statnîi din orașul Sângerei ( 01.07)
Mămica și bunica noastră dragă, pentru noi ești cel mai minunat și sincer suflet, cea mai dulce voce și mândră floare de pe acest pământ. Îți mulțumin scumpa și draga noastră, pentru toate sfaturile bune și frumoase pe care ni le-ai dat, îți mulțumim pentru felul cum ne-ai învățat să ne comportăm în societate și cum să facem față obstacolelor din viață. Pe unu iulie este ziua ta de naștere și noi îți dorim din tot sufletul multă sănătate și să te țină Dumnezeu mulți ani în preajma noastră. Suntem cei mai norocoși copii și nepoței că ești mămica și bunica noastră. Îți mulțumim scumpo și iubit-o pentru toate sacrificiile făcute, pentru cuvintele dulci și magice, pline de sens, înțelepciune pe care le-am primit și cu care ne alimentezi și în prezent, chiar dacă avem și noi, la rândul nostru, familii și copii. Îți mulțumim pentru grija pe care ne-o porți, dragostea pe care ne-o dai și dorim să ne fii mereu alături cu ajutorul și sfatul. La mulți ani.
Cu mare drag: soțul, copii, nepoții, rudele, prietenii

Angela Spânu, vicedirectoarea Centrului de Sănătate Sângerei (01.07)
Vă adresăm cu mult drag sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Vă mulțumim pentru implicare, sprijin și dăruire în munca noastră comună. Vă mulțumim pentru profesionalism, răbdare, pentru proiectele care le susțineți și Vă implicați și prin care serviciile de sănătate care le prestăm sunt mai calitative, mai solicitate și ne bucurăm de credibilitatea pacienților noștri. Bucurii familiale Vă mai dorim, revederi cât mai dese și curânde cu cei dragi, care se află departe, florile vieții și bucuria dintotdeauna care le aveți.
Cu stimă, administrația și colegii.