DISTRIBUIȚI

Simion Macari, directorul SRL „Agrocopăceni” (06.06)
Cu cele mai sincere și calde felicitări și urări de bine venim către acest popas aniversar, spre împlinirea inimii Dvs cu drag, respect și bunăvoință. Sperăm în această dispoziție caldă să Vă surprindă mesajul nostru, asemeni dumnezeieștilor ploi care au căzut și au înnobilat cu speranțe de rod lanurile în osârdia lor de producere. Vă dorim din tot sufletul să prosperați în continuare, să Vă mențineți pe linia de cel mai prosper producător și manager în sectorul agrar al raionului și republicii și al exporturilor, să aveți parte în relațiile de colaborare de parteneri onești, cuviincioși, întreprinzători, precum sunteți. Multă sănătate Vă dorim, bucurii de la minunații copii, armonie în familie alături de cei dragi. La cât de generos sunteți și cei din jur asemeni să fie, pentru a simți susținere, comunicare omenească și respect pentru dăruirea Dvs în toate privințele. Faceți parte altora din tot ce puteți produce, avea, de aceea și Cel de Sus are grijă de Dvs.
La mulți ani!
Cu drag și respect, echipa „Ecoul nostru”

Bunului nostru director Simion Macari la aniversare,
În acest moment aniversar suntem alături de Dvs cu sufletele pline de drag de Dvs și multă dorință de bine omului datorită căruia suntem bine în aceste zile grele, avem de muncă și credință în speranța zilei de mâine, ne simțim protejați, ajutați, implicați în muncile câmpului care aduc bine gospodăriei agricole, pe care o gestionați, dar și vieții fiecărui dintre noi. Să Vă păzească Bunul Dumnezeu, să Vă bucure de fiecare dată cu bunăvoința Sa, exprimată prin ocrotire, ploi curate și la momentul așteptat. Să Vă fie toate drumurile deschise, către prosperarea afacerii în agricultura raionului, către viitorul copiilor, către binele familiei. Vă mulțumim pentru răbdare, susținere, ajutor și sprijinul dintotdeauna, pentru că ne considerați oameni apropiați și ne protejați mereu.
Cu drag, colegii

Ala Rotaru din or. Sângerei (10.06)
Culegem din grădina acestei veri cele mai sublime flori și Vi le oferim în dar cu ocazia zilei de naștere. Aroma și parfumul lor să Vă încânte sufletul și să picure în inimă cele mai calde și gingașe sentimente, încrederea în respectul și dragostea noastră. Să aveți parte de urcușuri dorite și visate pe treptele vieții și ale viitorului. Norocul mereu să Vă răsară în calea Dvs și a copiilor. Dragostea lor pentru mămica iubitoare de care se bucură să Vă mențină optimistă, zâmbitoare. Lumina bucuriei pentru realizările în viață pe care le-ați reușit până la această etapă a vieții să Vă fie emblemă pe chip și în suflet. Puternică, întreprinzătoare, profesionistă inegalabilă la locul de muncă, să Vă păstrați prin dăruire continuă locul pe acest podium al vieții și activității zilnice, care Vă oferă cinste și onoare printre oameni.
La mulți ani, cu sănătate și fericire.
Cu drag, prietenii

Artiom Locoman din or. Sângerei (10.06)
Scumpule fecioraș și frățior, din acest moment mai înscrii un an frumos trăit, cu mult drag și încântare alături de noi. Te simțim fericit și ne bucură, te simțim visând și muncind de dragul împlinirii viselor tale și te ajutăm să visezi în continuare, te simțim aproape de zbuciumul vieții noastre și al familiei în armonia ei, iubitor, scump și drag, generos și atent la toate și rămânem încântați și nespus de fericiți că te avem. Rugător mereu ne uităm către înaltul steluței fericirii și al destinului, să aibă grijă să te bucure cu strălucire și dăruire de viață frumoasă, de soartă norocoasă, mereu să-ți păstreze ceea ce meriți să ai. Ușița pentru viitorul senin în continuare să-ți fie deschisă.
Cu un buchet de trandafiri vin către inima ta mămica, tăticul, frățiorul, nanii, toți cei ce te iubesc