DISTRIBUIȚI

Gheorghe Cazacu din or. Sângerei (29.05)
Cele mai potrivite cuvinte pentru acest moment aniversar ar fi: La mulți ani, frumoși, scump prieten. Cu gestul nostru de atenție și adeziune am vrea să te surprindem, producându-ți plăcute momente de bucurie. Ca și cei dragi sufletului, de la feciori, până la dulcii nepoței, suntem alături în acest moment, frumos, dar și în momentele mai puțin ușoare ale vieții, când prietenul bun la nevoie se cunoaște. Așa ai fost și ai rămas pentru noi. Așa sperăm să fim și noi în continuare pentru prietenul și omul de largă omenie și inconfundabilă inteligență, Gheorghe Cazacu.
Continuă să visezi, să construiești strategii și planuri și să construiești viitor. Pentru tine că mai ești tânăr, pentru bravii tăi feciori și frumoasele lor familii și pentru cei cărora le dai cea mai mare ascultare, nepoțeii tăi.
La mulți ani, bun și fidel prieten.
Prietenii, cei dragi

Eugenia Ciobanu din or. Sângerei (30.05)Scumpa și draga noastră, cu sufletele încântate de bucurie și mult drag de tine binecuvântăm cu fiorul inimilor noastre această sărbătoare aniversară și strălucirea jubileului vieții. Pentru fiecare dintre noi, soră, fiică sau nepoate ești icoană sufletelor și model de viață, de feminitate și de frumusețe, de cumsecădenie și acuratețe. Noi am fost și vom fi cu drag în continuare ca o strajă veghetoare la cărările vieții tale, să ajutăm visele tale să nu se risipească, zâmbetul să stea înscăunat pe chipul tău, speranțele să te însoțească și urcușurile frumoase ale vieții de mai departe să nu aibă piedică în calea lor. Vom fi și vom face aceste lucruri cu sinceritate și cu mult suflet, pentru că te iubim. Te îmbrățișăm cu drag, La mulți ani!
Florile dragostei și recunoștinței îți dăruiesc: soțul, fiica, surorile, cumnatul, finii de cununie, nepoții, fratele și cumnata