DISTRIBUIȚI

Valeriu Golban, șeful Direcției raionale pentru Siguranța Alimentelor (18.05)
Cu mult drag Vă transmitem și pe această cale un cald mesaj de felicitare. Anii din calendar poate că Vă par mulți, dar nouă ne par cei mai frumoși, plini de realizări cu înalt profesionalism. Și sufletul Vi-i tânăr, alegându-și cărări de vise încă. Mai sunteți plin de zbucium, de voință și de putere,cum este firesc și frumos să fie la această vârstă minunată și strălucită prin urcușuri de viață frumoase,atât profesionale, cât și cele familiare. Suntem mândri de Dvs.
Cu înaltă apreciere și recunoștință, colegii de serviciu

Pentru Pahomii Jugănaru, starețul mănăstirii Bocancea (22.05)
Prea Sfinte Părinte Pahomii,
Lumina lui Dumnezeu să Vă aprindă următoarea stea pe cerul anilor care să strălucească toată viața Dumneavoastră.
Fie ca floarea noului an împlinit să se adauge cu bucurii la buchetul de până acum. Sperăm că în viitor să aveți parte de multe bucurii duhovnicești. Viața e ca un munte pe care urci și cobori, dar nu poți să te întristezi doar pentru că o dată ai căzut. Ridică-te și continuă, nu e așa de greu cum pare. Fiecare an să Vă aducă bucurii de la fiii duhovnicești.
Când încă o petală din ai Dumneavoastră ani frumoși/ Se scutură agale, vibrând armonios/ Fiți fericit, gândind neîncetat/ La restul de petale, / ce nu s-au scuturat.
Pentru că se apropie o zi specială pentru Dumneavoastră ne alăturăm și noi celor ce Vă doresc din adâncul sufletului să aveți parte numai de împliniri, satisfacții, sănătate, și Dumnezeu să Vă călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru mântuirea sufletului. Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească.
Să cârmuiți turma lui Hristos în continuare cu mărinimie și bunătate pentru fiecare creștin în parte. La mulți și binecuvântați ani.
Cu mult drag și respect, enoriașii din orașul Sângerei

Pentru Arhimandritul Pahomii Jugănaru
Cu slova creștinească și cu multă evlavie sufletească pentru Prea Sfinția Sa, venim în aceste clipe omagiale să Vă bucurăm sufletul și să Vă mărturisim dragostea și atașamentul nostru pentru cel care sunteți – sufletul credinței noastre, a poruncii creștine, a luminii lui Hristos trimisă și la noi să ajungă. Vă mulțumim din suflet prin închinăciuni de recunoștință și prin multă sănătate pentru Dumneavoastră. Vă mărturisim că ne sunteți scut pentru neliniști și pentru rătăcirile noastre lumești, inelul de legătură cu credință sfântă și cu poruncile lui Dumnezeu. Ne puneți fiecărui pe frunte și în suflet această lumină, ne învățați a ține mereu deschisă fila Sfintei Scripturi. Ne minunăm cât de profund trăiți sub cupola credinței, a iubirii față de Dumnezeu, a dragostei de mireni. Cu osârdie creștinească faceți să crească mare și de nezdruncinat această familie creștină și cu Dvs. ne simțim mai puternici și parte a ei. Vă suntem enorm de recunoscători pentru toate .
Vă dorim virtute creștinească în continuare, prin ea să Vă remarcați, răbdare pentru noi toți și putere de slujire Domnului, Sfintei Mănăstiri și bunei credințe. Să ne trăiți întru mulți ani fericiți, ocrotiți de Maica Domnului. Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă ajute spre înfăptuirea rodnică a nobilei și deloc ușoarei misiuni divine de călăuzire a turmei bine credincioase pe calea Mântuirii. Vocea cristalină a Sfinției Voastre să ne mângâie sufletele și auzul cu Cuvântul Adevărului, iar inima blândă să ne fie și mai departe exemplu de trăire deplină a învățăturii lui Hristos.
Cu deosebit respect, ctitorii mănăstirii

Pentru Adelina Zamornea-Doagă din orașul Sângerei ( 23.05)
Ca să-ți fie clipele aniversare mai frumoase și nostime noi îți aducem în dar un tandru buchet de viorele gingașe, splendide ca și ființa ta. Să te bucure, să-ți fie o prielnică rază de lumină, zâmbet și caldă simțire din partea noastră. Îți dorim să rămâi a fi fiica, sora, soția, mămica minune. Să simți în toate binecuvântarea noastră și caldul atașament de care avem și ai nevoie. Dorim să-ți fie destinul de mai departe fagure plin de noroc, împliniri, dragoste și realizări. Actul dăruirii tale la serviciu, în familie, între semenii tăi să fie apreciat și să –ți răspundă în aceeași manieră de cumsecădenie, seninătate și de largă inteligență cum o manifești.
La mulți ani, noroc, fericire, prosperare,sănătate, iubire. Să te bucuri în viitor de cele mai înalte urcușuri în cariera profesională, în cucerirea tărâmului unei vieți frumoase cum visele tale o creionează. În colectiv să te simți mereu ca între cei mai apropiați, care te sprijină, apreciază și-ți doresc tot binele din lume. La mulți ani, draga noastră!
Cu mult drag, părinții

Pentru Elena Grosu, din orașul Sângerei ( 28.05)
Mult stimată Elena Grosu, în înmiresmata lună a lui florar marcați o aniversare importantă. Ne bucură faptul că Vă cunoaștem, deci și ocazia de a Vă exprima toată simpatia pe care o nutrim pentru Dumneavoastră, deoarece, fiind o doctoriță de vocație, cu o experiență notorie, ați ajutat și tratat multe persoane. Meritați cele mai alese cuvinte de recunoștință pentru munca perseverentă ce o depuneți întru promovarea sănătății oamenilor. Ca zâmbetul acestei zile Vă este dragostea pentru soț, copii și nepoței, ca splendoarea florilor de mai Vă este chipul și bunătatea sufletului. Ne molipsiți și pe noi de generozitatea sufletului și marea putere de a crede în bine și frumos. Prin urările noastre de sănătate trainică și buchetul de flori preferate și parfumate în adeziunea noastră față de Dumneavoastră dorim de neuitat să Vă fie sărbătoarea vieții, să alunge regretul că anii trec, or, ei Vă sunt bogăția. Cel mai mult contează faptul că reușiți să trăiți după sfintele legi omenești și creștinești. Păstrați aceste valori și înmulțiți-le. Deschideți noi drumuri în activitatea profesională, personală și în iubirea pentru Bunul Dumnezeu. Rigoarea noilor izbânzi, a dragostei, credinței să Vă lumineze calea vieții și s-o trăiți în bucurii. Prețuiți fiecare moment din viață. Timpul nu așteaptă pe nimeni. Ieri, este deja în istorie, mâine, este un mister, astăzi, este un dar de la Dumnezeu. La mulți și binecuvântați ani!
Cu drag, prietenii