DISTRIBUIȚI

Silvia Țurcanu din Chișcăreni (14.05)
Cu mult drag Vă felictăm cu ocazia zilei de naștere, moment deosebit când sperăm să Vă fi regăsit alături de cei dragi, în afara zbuciumului multitudinii de proiecte , pe care le-ați purtat totdeauna în suflet și în responsabilitate. Dorim să trăiți bucuria sentimentelor împlinite pentru tot ce ați făcut pentru sat și oamenii comunei în anii mandatelor de primară. Cu fiecare proiect ați zidit eternitate localității și ați durat punțile viitorului,de la strămoși pornind, neuitare lor dăruind. Această recunoștință a tuturor să Vă încălzească sufletul, ca și florile de dragoste pe care le primiți la acest plăcut moment al anivesării.
Multe bucurii familiare, fericire fiicelor, feciorului, familiilor lor și multă încântare sufletească pentru nepoțeii care-i aveți.
Cu drag, prietenii de la Sângerei.

Valeriu Golban, șeful Direcției pentru Siguranța Alimentelor Sângerei (18.05)
Ne face o deosebită plăcere să Vă transmitem pe această cale urările noastre de bine, noroc și frumoase împliniri. Vă mai dorim să trăiți din plin sentimentul frumoaselor realizării și menținerea unui echilibru sigur și permanent în domeniul siguranței alimentare pe care-l dirijați și îl vegheați non-stop. Vă faceți munca cu multă destoinicie și profesionalism, cu implicare totală, schimbând lucrurile permanent în bine. Acolo unde sunt recomandările Dvs și sfaturile binevenite, acolo sălășluiește și încrederea oamenilor, a consumatorilor. Fiind omul potrivit, la locul potrivit, noi Vă dorim pentru viitor să reușiți a menține în echilibru toată zona de activitate a Dvs ca un bun profesionist și manager al domeniului.
La mulți ani!
Cu stimă, echipa „Ecoul nostru”

Pentru Galina Costandache din satul Copăceni (19.05)
Ajunsă la ora sintezelor, Galina Costandache, a reușit să facă mult în domeniul profesat, cel al educației preșcolare, axându-se pe credința nestrămutată în valorile neamului, în tot ce reprezintă Binele, Frumosul,Credința, Educațiea copiilor. În anii de activitate preșcolară și managerială, a reușit să se impună ca un model de top a femeii inteligente moderne. Mereu a inspirat încredere și a demonstrat că doar munca asiduă, perseverența și disciplina pentru a evolua, prospera, ne asigură un viitor decent, dorit.
La acest ceas aniversar, Bunul Dumnezeu să Vă ocrotească și să Vă dea sănătate, prosperitate, prețuire și dragoste din partea celor dragi, care sunt departe și Vă duc dorul, dar și de la cei care au frecventat creșa-grădiniță. Sunteți ființa care ne lipsește mereu, Vă aflați la odihna binemeritată. În această zi deosebită Vă aducem ofranda recunoștinței noastre și dorim să Vă alinăm sufletul cu cele mai calde urări și împliniri pentru viața de mai departe. Belșug în casă și în tot ceea ce Vă doriți. Prin urările noastre de sănătate trainică și buchetul de flori preferate în adeziunea noastră față de Dvs. dorim de neuitat să Vă fie sărbătoarea vieții, să Vă alunge regretul că anii se deapănă în ghemul vieții. Cel mai mult contează faptul că reușiți să trăiți după sfintele legi omenești și creștinești, Vă păstrați drept bogăție sufletească bunătatea față de aproape, cumsecădenia omenească, dragostea față de ființa omenească. Păstrați aceste valori și înmulțiți-le în jurul Dvs, în mediul celor cu care sunteți la greu și ușor. Rămâneți și în continuare izvorul dătător de bunătate, generozitate, milostenie, inteligență, optimism, verticalitate. Nici când disperată, dezamăgită de cei pentru care V-ați dăruit cu onestitate. La mulți și binecuvântați ani!
Cu multă dragoste, foștii colegi, părinți, rude