DISTRIBUIȚI

Pentru David Bîrsan, din orașul Sângerei (08.05)
David te farmecă prin zâmbetul său dulce și privirea-i sclipitoare. Luna mai este luna lui preferată, deoarece la începutul ei își serbează ziua de naștere. La cei opt anișori pe care îi împlinește chiar astăzi, este băiețelul adorat, ingenios, curios și foarte energic. Este pasionat de dans și fotbal, recită poeziile lui dragi. David nu ratează nici un meci de fotbal. Este extrem de energic și prietenos, îi place să fie în centrul atenției și să adune în jurul său o mulțime de amici.
Astăzi te felicităm din suflet cu această aniversare mică, dar importantă. Fie ca toate dorințele care ți le pui când vei sufla lumânările de pe tort să se împlinească cât mai curând. Să ai succes la școală și prieteni buni, adevărați. Să primești cele mai distractive cadouri și întotdeauna să zâmbești, să-i faci pe părinții și frățiorul Dragoș fericiți.
Această aniversare te face nu doar mare, dar și mai înțelept, independent și responsabil. Îți urăm împlinirea tuturor viselor, distracție nelimitată și emoții cât mai pozitive. Nu te grăbi să crești, bucură-te de copilăria minunată și fascinantă. Să beneficiezi de o copilărie fără griji, să devii pe zi ce trece mai încrezut în sine și visele tale, să zbori spre aventuri și fericire, să înveți bine, să citești mult, să te joci cu entuziasm, să surprinzi părinții în fiecare zi și să cucerești toată lumea cu zâmbetul tău.
Cu toată dragostea, bunica Elena, familiile Potlog, Țurcanu, Baciu, Dubenco, Vreme, Țurcanu, Bologan, Vladimir.

Tudor Tutunaru, vicepreședintele raionului (10.05)
Suntem onorați să Vă transmitem sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere și să consemnăm acest popas aniversar printr-un splendid buchet de trandafiri. Vă dorim să reușiți a Vă implica activ și profund în activitatea și domeniile care le gestionați, încât să bucurați așteptările oamenilor, partenerii de proiecte, colegii, prietenii, însăși sufletul Dvs. Trăim timpuri dificile , dar dorim să nu Vă lăsați depășit de nici o problemă, greutate, incertitudine. Bucurii Vă dorim și pentru familia Dvs. Să reușiți a-i fi mereu ocrotitorul ei .
În viitor să Vă bucurați de lumina noilor realizări profesionale și personale, pentru că timpurile grele au nevoie de oameni puternici.
La mulți ani, cu sănătate și cu multă prosperare!
Cu respect, colegii

Colegului jurnalist, Nicolae Ropot (10.05)
Ne face o deosebită plăcere să Vă felicităm cu ocazia zilei de naștere. Vă dorim un car de sănătate, să reușiți a Vă regăși în activități și lucruri frumoase, activ implicat, cum dintotdeauna ați fost în cadrul Consiliului raional. Mărturisim că Vă simțim lipsa. Urme frumoase ați lăsat peste tot, personalități marcante ați promovat, devenind Dvs o personalitate deosebită pentru raion și întreg neamul sângereian. Sfaturi sincere mereu ne-ați dat, momente de apreciere profesională ne-ați organizat, cu articole profunde paginile ziarului a-ți bucurat și a-ți făcut să strălucească.
Asemeni să rămâneți și în continuare.
La mulți ani!
Cu drag și cu urări dintre cele mai frumoase, echipa ziarului „Ecoul nostru”

Nicolae Ropot, președintele Asociației Sindicale Raionale a Angajaților din serviciul public!
Vă adresăm cordiale felicitări cu ocazia zilei de naștere și suntem bucuroși să Vă regăsim în aceste momente aniversare bine, sănătos,fericit, cu cei dragi alături. Vă suntem recunoscători pentru momentele fericite, de neuitat pe care reuși a le organiza pentru noi, membrii asociației sindicaliste, fiind un om creativ, cunoscător și bun profesionist. Dorim să rămâneți implicat în activitatea sindicală: pentru noi, pentru Dvs, pentru binele nostru comun.
La mulți ani!
Colegii sindicaliști