DISTRIBUIȚI

Stela Sanduleac, directoarea Gimnaziului „Ion Vatamanu” din Mândreștii Noi (23.04)
Stimată și iubită doamnă directoare, suntem cu toții onorați să împărtășim bucuria împlinirii frumoasei vârste și să Vă dorim laurii succesului să Vă însoțească pretutindeni, minunile vieții să Vă coloreze cu vraja lor toate potecile către vis și viitor. Ne este dor de dumneavoastră să Vă vedem în cancelarie, în sala de clasă, în fața careului solemn sau în ședințe, în viața normală a școlii noastre dragi cu tot frământul ei și cu sunet real de clopoțel. Ne este dor de revederea cu cea care sunteți sufletul familiei noastre școlare, de profesori cu elevi, de speranțe cu legământ de împlinire. Din tot sufletul Vă dorim să Vă bucurați de daruri de sănătate, de anturajul cald, fericit și frumos al familiei, de urcușuri pe noi trepte profesionale, de sclipirile norocului și a șanselor în orice început și obiectiv propus.
Cu drag de Dvs, colectivul de profesori ai Gimnaziului „Ion Vatamanu”

Scumpei soții și mămică, Stela Sanduleac, noi, cei dragi de acasă venim pe această cale cu cel mai sincer mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naștere. Împărtășim, că să fii femeie nu-i ușor, să fii pe placul tuturor. Ai ajuns apoi mamă să fii, ai crescut cu drag, ai râs și ai plâns lângă ai tăi copii. Mai este și adevărat, că să fii soție este de asemenea minunat. În toate posturile ești splendidă, fermecătoare, a familiei noastre rază de soare. Te iubim, te adorăm, fericirea noastră ți-o datorăm.
La mulți ani !
Cu drag, soțul, copiii

Elena Grejdieru, contabila-șefă a Direcției de Finanțe a Consiliului raional (30.04)
Primiți din partea noastră sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere, însoțite de un splendid buchet de flori din grădina acestei minunate primăveri. Bucurați-Vă de urcușurile minunate ale vieții care le-ați parcurs în acești ani, cu o carieră profesională de toată aprecierea, cu o familie armonioasă, cu splendoarea comorii vieții care o aveți în ea și care este iubita fiică și toate visele și speranțele ce Vă leagă. Să ne fiți alături mereu, să ne bucurăm de o activitate comună, împreună de-a lungul multor ani.
Mulțumim pentru tot ce faceți, pentru sprijinul care-l oferiți echipei și pentru sufletul deschis, receptiv și pentru onestitate și omenie.
Cu toată stima, colegii

Victoria Golban, specialistă metodist principal în cadrul Direcției Educație Sângerei (30.04)
Vă dăruim un zâmbet pentru suflet și pentru toată ființa prin florile care le transmitem cu ocazia aniversării. O facem din mult respect și prețuire pentru ființa deosebită care sunteți. O facem sincer și prietenește în semn de recunoștință pentru profesionista în domeniu care ați știut a deveni, prin vocație și muncă asiduă. Împliniți ani frumoși, precum Vă este sufletul și chipul, precum Vă este visul vieții cu numele Anișoara. Multă fericire Vă dorim, urcușuri profesionale, armonie în familie.
Cu drag, prietenii