DISTRIBUIȚI

Pentru Maria Condorachi din orașul Sângerei ( 13.04)
Cu prilejul frumosului jubileu al vieții Vă aducem în dar ofranda recunoștinței pentru susținere și sacrificiul Dumneavoastră sufletesc. Știindu-Vă o adoratoare și o crescătoare a celor mai frumoase și parfumate flori, noi din lumina lor ne construim mesajul și darul pentru Dumneavoastră cu această ocazie. Mai mult ca oricine și alt colectiv Vă admirăm în ceea ce faceți, ne bucurăm pentru tot ce reușiți, pentru că suntem alături, pentru că împreună constituim un spirit de echipă și urmăm același pas, obiectiv și ne încălzim sufletele la aceeași lumină a reușitelor. Având în preajmă o manageră ca Dumneavoastră ținem piept tuturor incertitudinilor, încercărilor profesionale și personale. Sunteți de o bunătate rară, știți să-i iubiți pe toți deopotrivă, să le fiți sprijin în toate. Nimeni nu știe mai bine ca noi cât Vă datorăm, pe al cărei umeri se ține Centrul multifuncțional.
Vă mulțumim pentru susținere, protecție, înțelegere, pentru încurajările care ne stimulează să atingem performanțe, pentru căldura emanată în fiecare clipă.
Harul și ținuta Dvs. și-au găsit expresia într-o pregătire profesională perpetuă, dar și într-o mare dragoste de oameni. Ne demonstrați întotdeauna că disciplina de muncă și responsabilitatea sunt calitățile cele mai importante în orice domeniu de activitate. Această atitudine v-a devenit de-a lungul anilor o constantă a personalității.
Să Vă bucurați de toate câte v-a oferit viața – frumusețe sufletească, moralitate, abnegație și punctualitate. Lumina gândurilor senine să Vă însoțească mereu, să lucească ochii ca o petală a zorilor. Chiar de anii trec fulgerător și nu aveți când observa trecerea lor, aceasta nu Vă afectează. Arătați ca lumina acestei primăveri. Vă dorim să Vă împliniți dorul de cei dragi, care Vă sunt copiii și dulcii nepoței.
La mulți și minunați ani!
Cu profundă stimă și respect, colegii de serviciu