DISTRIBUIȚI

Sergiu Sincovschi din or. Sângerei!
Omului de bună calitate, prietenului de viață, iubitului soț, tătic și bunic de nepoțele și nepot adresăm pe această cale sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Ne bucurăm nespus de mult de frumoasa vârstă care o împlinești, de realizările tale până la această etapă a vieții și de visele împlinite, care vin inclusiv din visele și bucuriile noastre către tine. Ai dorit familie frumoasă, o ai, îți aparține, casă construită după proiectul și cu mâinile tale o ai, grădină cu ghiocei, vatră cu nepoței, soție dulce și iubitoare. Te bucuri de fiică deșteaptă și realizată, cu urcușuri profesionale inedite, de feciorii care îți seamănă și de o mahala de vecini care te prețuiește pentru mâinile de aur și dăruirea sufletească, primul sărit în ajutor. Ai o echipă de prieteni care de-a lungul vieții sunt cu tine și te susțin. Ai biserică reparată prin spiritul tău creator și ctitorită. Șirul nemărginit poate continua, care-ți proiectează chipul și viața omului de bună calitate. Noi cu toții suntem fericiți cu tine și cu viața noastră alături de tine. Te iubim, te slăvim. La mulți ani să ne trăiești!
Cu drag, soția, fiica, feciorii, nurorile, nepoțeii, mama-soacră, Maria Tabarcea

Iubitei fiiculițe și nepoțele, Anastasia Sincovschi la 9 ani
Mai ieri erai ca un bobocel de floare, ca un ghiocel în această zi aniversară. Astăzi ești fetiță mare, ai suflețelul cât un soare. Pe toți ai familiei ne fericești, sensul vieții noastre ești. Pentru mămica și tăticul- viață în bucurie, pentru bunei – fericire și mândrie, pentru nana Tatiana – iconiță și zeiță, pentru verișorii mari și mici, ești crăiță din povești și cea a vieții lor. Să crești mare, fericită, de toată lumea să fii adorată și iubită, să ai parte de noroc în toate, copilăria să-ți fie în continuare leagăn de minuni și cu de toate.
Cu drag și cu admirație, părinții, buneii Sergiu și Tamara, nana Tatiana, unchiul Eugen și Mihaela verișoarele Liliana, Maria și verișorul Dragoș.

Bunului prieten Serghei Sincovschi la aniversare!
Împărtășim bucuria anilor împliniți și îți dorim sănătate, putere și bărbăție oriunde și oricând. Să rămâi pentru noi și pentru tot neamul omul de încredere, deștept și cumpătat, cu lecții de institut și de viață pe nota zece însușite, cu bucuria de familia ta frumoasă nicicând ștearsă din suflet și de pe chip. Multe bucurii, realizări ca profesionist și specialist de calitate.
La mulți ani, cu noi primăveri însorite!
Cu stimă, prietenii.

Gherasim Tofan, directorul Companiei „Tofan și C” (16.03)
Vă felicităm cu ocazia zilei de naștere și Vă dorim câtă lumină a adus cu sine această primăvară de atâta sănătate să Vă bucurați și să aveți parte. Să Vă reușească munca în agricultura, să Vă bucurați de relațiile cu oamenii, de bucurii în familie și în viața feciorilor și nepoților. Vremuri și timpuri mai bune Vă dorim pentru activitatea de zi cu zi. Optimismul Dvs se transmite oamenilor, nouă ca echipă, care Vă susținem, ne implicăm într-o muncă comună și reușim a fi în pas cu timpul și cu cerințele oamenilor. Vă mulțumim și Vă dorim energie și noi forțe de a răzbate pe noi drumuri, uși nedeschise și prin problemele care apar.
La mulți ani!
Cu drag și stimă, colegii

Bunei prietene, Natalia Andrițchi din or. Sângerei (16. 03)
Dacă tot primăvara a venit și cu o nouă zi de naștere ți-a împodobit viața și sufletul, noi împărtășim bucuria aniversării cu calde urări de bine pentru tine și pentru familia frumoasă, pentru iconițele vieții care-ți sunt cele două fiiculițe. Să Vă alinte caldele vânturi ale primăverii cu valuri de fericire și de bucurii: a fiicelor pentru mămica lor, a mamei pentru copilițe, a ambilor părinți pentru armonia vieții în comun cu care te-a dumnezeit și binecuvântat norocul, împlinirea și Bunul Dumnezeu.
Dorim din tot sufletul să te știm mereu fericită, că frumoasă și elegantă ai fost și ești totdeauna.
Cu drag, soțul, fiicele, prietenii.

Octavian Banaru, șeful Direcției Finanțe a Consiliului raional Sângerei (18.03)
Dorim să primiți cu multă bunăvoință această surpriză, înscrisă „La mulți ani!”,care să Vă abată puțin din tumultul de bilanțuri, operări și modificări la buget. Să simțiți bucuria anilor trăiți cu demnitate, cu verticalitate, cu dăruire și cu profesionalism. Bucuria pentru o muncă care Vă place, pentru o familie care ați reușit s-o construiți trainică și frumoasă. File frumoase de viață să depănați în calendar, înscrise cu dragoste, fericire, bucurii, cu dor împlinit pentru cei dragi care s-au desprins de familie, având viața lor, dar care V-au înmulțit bucuriile, așteptările și care Vă potolesc dorul.
Cu multă stimă și adorație, colegele de la Direcția Finanțe.

Alexandru Sârbu, primarul comunei Cubolta (18.03)
Vă adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere și Vă dorim bucurii în viața profesională, cât și a familiei. Să Vă reușească toate proiectele pentru acest nou mandat, pe care le-ați înscris cu sufletul, cu dorința mare de a le implementa, prin identificarea investițiilor, partenerilor și a altor oameni de bună credință. Comuna și comunitatea au nevoie de spritul Dvs inventiv și tineresc. Să-l manifestați cât mai plenar și să culegeți frumoase rezultate din această dăruire.
La mulți ani tot atât de frumoși precum aceștia ce-i împliniți.
Cu stimă, primăria și Consiliul local