DISTRIBUIȚI

Nina Gubca din orașul Sângerei la 70 de ani (08.03)
Casa noastră comună și sufletul familiei noastre sunt pline de bucurie pentru tine, scumpa noastră, că am ajuns cu toții să te omagiem și să ne simțim fericiți că te avem alături la împlinirea vârstei onorabile. Este momentul când îți dorim cel mai mult sănătate și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut și faci pentru binele și fericirea vieții noastre. Cu toată ființa și sufletul bun și generos te dăruiești nouă, purtând mereu haina bunătății în suflet și pe chip și zâmbetul pentru noi și bucuria că ne ai. Cu mărțișoare și ghiocei de dragoste venim către tine, draga noastră mămică și bunică, cu sfânta și sincera mărturisire că ești cea mai scumpă ființă. Ne doare durerea ta atunci când crizele de sănătate te încearcă, când în loc de vedere senină, ai lacrimi în priviri. Am făcut și de acum încolo vom face totul pentru a-ți ușura suferințele, atunci când te apasă și să simți fericirea supremă și dragostea de viață.
Cu drag și multă recunoștință pentru dăruirea ta, soțul, fiicele Mariana și Tatiana, ginerii Nicolae și Valeriu, nepoții Ana și Vladimir.

Eugenia Gorun din or. Sângerei (08.03)
Celei mai frumoase femei și mai iubitoare soții, mămică și bunicuță îi transmitem cu ocazia zilei de naștere urări sincere și senine ca lumina din ochii tăi, ca tandrețea ghioceilor și a mărțișoarelor, mireasma și simbolurile acestui anotim și sărbători, și a vieții tale. Cetatea noastră – familia, palat de mărgean al armoniei și bunei înțelegeri, de tine este păstrat și ocrotit. Printre icoane trăind, tot dându-le viață împreună cu tine, prin harul care-l ai și care-l oferi, rămâi pentru noi toți icoana vieții și virtutea supremă. Precum în cărți și în stele se arată, răspunderea de fericirea familiei așijderi îți asumi și îți păstrezi dragostea pentru noi curată și sinceră, dăruirea sufetului – neogoită. Dar simțim și știm că doar așa te simți fericită și împlinită. Îți mulțumim respectuos și cu multă recunoștință.
Cu drag, soțul, copiii, nepoțeii, cumetrii, prietenii