DISTRIBUIȚI

Anastasia Rusu din or. Sângerei (26.02)
Cu ocazia zilei de naștere tandri ghiocei îți prindem în dreptul inimii și te felicităm cu mult drag. Este gestul nostru de admirație pentru o comoară a vieții care o avem și de care ne bucurăm și ne încântăm în fiece moment al vieții. Razele de primăvara care pătrund printre firele de mărțișoare să -ți aducă noi speranțe și luminițe pentru suflet și pentru inspirația de creatoare a artei sacre. Să urci frumos către noi culmi susținută de dragostea noastră. Să ți se înmulțească comorile fericirii, dragostei, norocului și să te simți mereu drept stăpână casei și a leagănului fericirii noastre.
Cu drag, soțul, fiica Valerica, cei dragi și apropiați

Andrei Cucoș din or. Sângerei (26.02)
Te felicităm cu mult drag cu ocazia zilei de naștere și îți dorim viața de mai departe să-ți fie asemeni unei lunci înflorite din câmpia largă a primăverii,sufletul să-ți fie împăcat ca și o rugăciune de binecuvântare a tot ce faci, ce simți, ce speranțe nutrești. Ne dorim mult de tot ,sincer și profund să simți cât de mult te prețuim, suntem fericiți că ești mereu în preajma noastră, îți simțim umărul, sprijinul și dragostea.
Buchetul de trandafiri să-ți încânte sufletul și să-ți dăruiască momente unice ,memorabile, bucurii care merită să le simți și să le trăiești.
Cu drag soția, părinții, nănășeii, prietenii

Daniel Spânu din Sângerei (01.03)
Suntem fericiți cu toții că în grădina vieții noastre crește acest ghiocel, pe care noi îl iubim enorm. Seamănă cu ghiocelul din grădina primăverii. Are același chip gingaș, care ne topește sufletele și ne încântă viața.
La cei șase anișori pe care-i împlinește îi dorim mulți ani înainte, tărie și încredere în pașii vieții. Leagănul copilăriei să-i fie plin de dragostea celor ce îl iubesc. Să crească mare și sănătos. Mereu să fie atins de aripa îngerului său păzitor. Îngeri păzitori vom fi pentru el cu toții.
Cum îi este frumos chipul de înger, așa frumoasă să-i fie viața.
Cu multă dragoste, mămica, tăticul, tanti Lenuța, verișorii Daniela, Mihaela, Mihai, Marcela, Adrian, nanii, nanele

Valeriu Boldu din or. Sângerei (02.03)
Bunului soț, tătic, grijuliului și iubitorului bunic, te felicităm cu mult drag cu ocazia zilei de naștere și îți oferim odată cu dragostea noastră dulci miresme primăvăratice, cu toată aroma buchetului de trandafiri. Ziua ta de naștere este momentul sfânt al casei și familiei noastre, când ne îndemni și ne chemi să fim mai aproape, mai împreună, chiar de unii dintre noi, fiind plecați, nu -ți sunt totdeauna alături. Principalul pentru noi este să ne fii sănătos, să nu pierzi nici un pic din bunătatea și cumsecădenia ta. Prin chemarea sufletului și a vocației profesioniste să continui să te dăruiești muncii la sectorul drumuri și să te simți împlinit și fericit. Așa ne simțim noi toți, datorită ție și datorită faptului că faci parte din viața noastră și ești scutul puternic și apărătorul familiei noastre fericite. Îți mulțumim cu drag și cu sinceritate.
La mulți ani!
Cu drag, familia