DISTRIBUIȚI

Tatiana Morozov, directoarea adjunctă a Gimnaziului Ciuciueni (17. 02)
Stimată colegă și prietenă a sufletelor noastre, Vă adresăm cu multă stimă și mult drag felicitări cu ocazia zilei de naștere. Dorim să fie această surpriză a noastră ca o taină care să Vă provoace momente de bucurie și de împăcare cu sine. Pentru simplu fapt că faceți lucruri frumoase pentru gimnaziu și pentru colectiv, pentru că sunteți o bună profesionistă și un cadru didactic de care are nevoie orice școală, orice clasă de elevi și orice director de instituție în anturajul său. Nimeni nu Vă poate înlocui or reuși așa cum reușiți Dvs. Vă consumați mult sufletul , energia , vigoarea sufletească pentru școală, dar în această Vă regășiți împlinirea și fericirea. Și, fără tăgadă, sunteți iubită de toți.
La mulți ani, dragă Tatiana și stimată colegă.
Cu drag, Angela Albu, directoarea instituției și colectivul profesoral.

Victor Buceațchi din Iezărenii Vechi (18. 02)
Suntem credem cei care-ți alimentăm cu semință de stea anii dar și cu semințe de dor, de aceea venim și pe această cale a-ți mărturisi, că prin dragostea noastră facem eforturi a te proteja de toate,deși cel mai puternic dintre noi toți ești tu. La bărbăția ta cu bărbăția noastră răspundem, la dragostea ta cu dragostea noastră răspundem și cu încrederea că noi avem norocul de cel mai demn, iubitor, inteligent și puternic tătic,soț și bunic din lume. Dacă dragoste nu e, nimic nu e , tu ai fost totdeauna protectorul cetății noastre care ne este familia frumoasă, unde totul se sprijină și este cimentat pe dragoste, armonie, împăcare, cedare și iertare. Mulțumim că te avem așa cum ești tu!
La mulți ani, cu noi toți alături și prin viața de mai departe.
Cu drag, soția, feciorii, fiica, nurorile, ginerele, nepoții.

Lucia Baciu, secretara Consilului orășenesc Sângerei (18.02)
La această frumoasă trecere de ani suntem alături cu cele mai sincere urări de bine și de împliniri așteptate, iar pentru sufletul Dvs candid aducem în dar un sfios, dar tandru buchet de ghiocei, dintre cei care-i aveți în grădină, dar și care-i purtați în suflet. Noi suntem mulțumiți și împăcați pentru munca care o depuneți la primărie, pentru corectitudinea în tot ce faceți, pentru faptul că Vă implicați continuu , dar și Vă perfecționați mereu, studiind zi de zi legile, deciziile, procesul decizional și tot ce ține de buna funcționalitate a Consiliului orășenesc. Aveți grijă să fie totul ca la carte. Vă dorim puteri de muncă continuă, energie creatoare să reușiți a administra cu bine și inteligență, în cunoștință de cauză domeniul de care sunteți responsabilă. Să aveți parte de fericire în familie, de prosperare, iar ghiocelul de fetiță care Vă dăruiește fericire prin felul ei de a fi, prin succesele la învățătură care le are să Vă încânte viața de mai departe, de mămică și de părinți fericiți.
La mulți ani, frumoși, prosperi și cu urcușuri înalte.
Cu drag de Dvs, colegii de la primăria Sângerei

Ana Gubceac, directoarea grădiniței nr.1 din or. Sângerei (20.02)
Cu mult drag Vă adresăm calde urări de bine și de mult noroc cu ocazia zilei de naștere, stimata noastră directoare. Știm, în suflet purtați gingășia și splendoarea ghioceilor. Pe chip – aroma primelor flori ale primăverii cu toate garoafele și toporașii împreună. O astfel de ființă nu putea decât cu copii și pentru copiii să de dedice și să-și măsoare pașii de viață, iar instituția de educație timpurie să fie ca și o altă căsuță cu povești decât familia unde Vă este dragă să veniți și să Vă regășiți. Ne simțim onorate să muncim împreună, suntem cu sărbătoarea în suflet să venim la serviciu , când o astfel de doamnă ne ghidează activitatea și dă suflet și vigoare grădiniței.
La mulți ani Vă dorim, frumoși,prosperi și cu noi alături, în munca de educație, căreia Vă dedicați.
Cu stimă și mult drag, colegele de la gr.nr.1 Sângerei

Ion Bodrug din satul Coșcodeni (21.02)
La vârsta onorabilă pe care o împlinești noi,cei dragi, prietenii care au mai rămas, te felicităm călduros cu ocazia zilei de naștere. Pe aripi de dor îți trimitem urări de sănătate, voie bună, noroc în toate, deoarece în viață poți să cumperi medic,dar să nu ai sănătate. Așa, cu puterile care le ai, cu deschiderea către oameni care îți este specifică să continui să activezi la farmacia veterinară, să continui să fii un patriot, pe care-l doare pentru vatră, pentru țară, pentru poporul din care faci parte. Anii trec și așa mereu vor trece, dar nimic nu este înzădar, nici viața ta trăită atât de frumos, cu dăruire și dedicație pentru muncă și pentru binele oamenilor la toate funcțiile împortante câte le-ai avut. În continuare să fii sănătos și plin de viață, cu soția la un loc, orice zi trăită împreună să fie neuitată. Prietenii care ți-au mai rămas, o mână, să-i simți aproape la bine și la greu și să te aibă-n pază Dumnezeu. Când ajungi încet la o etate, simțim că îți amintești cum viața a trecut.Inevitabil că totul are însemnătate, chiar de nu-i totul așa cum ai fi vrut. Cea mai mare realizare îți sunt copiii,buni și iubitori de tată, iubitori de mamă. Bucuria ți-o înmulțesc nepoții, care seamănă bunicului, harnici, bravi și silitori. Trăiește clipe frumoase și bucură-te de viață, așa cum vine ea val cu val.
Cu drag, soția, cei trei copii, nepoții, cei apropiați și dragi.

Colegului nostru jurnalist Alexandru Ciobanu din or. Sângerei (21.02)
La onorabila vârstă ce o atingeți venim în întâmpinare cu cel mai splendid buchet de trandafiri și sincere urări de bine, de sănătate, de noi realizări pe tărâmul profesional și multă bunăstare și stare de bine în familie. Neastâmpărul din sufletul Dvs să Vă mai țină anii în albia energiei creatoare, vigorii de viață, dorinței de a depăși orice incertitudine și a ieși în toate învingător, fiind un luptător bine ghidat și constant: pentru bine, pentru omenie, pentru dreptate, pentru interesul oamenilor din preajmă, pentru viață frumoasă și prosperă. Să aveți bucurie de la feciori și nurori, de la nepoți. Să trăiți mereu împlinit sentimentul pentru ei.
La mulți ani!
Cu stimă și respect, echipa „Ecoul nostru”

Rodica Guzun din or. Sângerei (25.02)
De ziua ta noi îți dorim, să fii mereu așa frumoasă, totdeauna veselă precum te știm, să fii fericită. sănătoasă, a casei stăpână, respectată și iubită . Să ai parte de bucurii, de la șoț și ai tăi copii, de la cei dragi ai vieții tale, care-ți ieș în această zi cu flori în cale. Noi cu toții te iubim, fericire îți dorm, orizonturi frumoase, largi, sublime, fiecare zi să-ți fie lumină de dragoste și împlinire, de vise, dor și visări senine. Noi zboruri și urcușuri îți dorim, tinerețea ta e siguranța că vei reuși. Oamenilor și ființelor bune ca tine și gândul ajută ,nu doar voința, și Cel de Sus miluiește cu grija sa.
La mulți ani, draga noastră!
Cu dragoste, tăticul, soțul Eugen, feciorul Nicușor, fiica Nicoleta, familiile Lungu și Palii