DISTRIBUIȚI

Cătălin Patrașcu din satul Drăgănești la 17 ani
La această vârstă împlinită el poartă cu sine un suflet plin de vise, chipul lui frumos este înseninat de speranțe, de mister tineresc și nevinovăție încă adolescentină. Este parte din sufletul nostru și darul cel sfânt pe care l-am primit de la viață și cu care ne-a binecuvântat divinitatea și Bunul Dumnezeu.
Vom fi mereu alături ca să te ajutăm și să te sprijinim, să urci cât mai sus în visele tale, ca să cuprizi viața în tot largul ei, ca să te legeni în leagănul fericirii și a norocului.
Cu drag, familiile Patrașcu și Jitariuc

Eugenia Boldu din or. Sângerei (14.02)
Pentru cea mai minunată femeie din lume este mesajul nostru, care este una dintre cele mai bune fiice, pe care și-o dorește fiecare mamă. Este cea mai minunată soție, care cu o atingere magică a privirii reușește să aducă cea mai dulce, caldă și plină de dragoste, armonie în familie. Este cea mai scumpă mamă care cu zâmbetul cald, cu răbdarea infinită, cu imensa iubire și bucurie, reușește să ne învețe și să ne călăuzească, în fiecare clipă. Este cea mai dulce bunică ,mereu bucuroasă de nepoței, cu mult har și dibăcie, reușește să învețe orice meserie, mai ales cea de bucătărie. Toate razele soarelui, toate stelele cerului, toate culorile universului și toată iubirea Bunului Dumnezeu să te pătrundă în fiecare parte a sufletului . Cu imensă plăcere te cuprindem și te îmbrățișăm, îți dorim un suflet luminat și un lăcaș protejat.
Cu cel mai profund respect, nepoțica Arianna-Maria , nepoțeii Alexandru și Dănuț, mama ta, soțul Valeriu, fiica Natalia, fiul Sergiu, nora Cornelia, ginerele Daniel

Nina Miron din or. Sângerei (14. 02)
Scumpa noastră, îți aducem în dar cu ocazia zilei de naștere tandri ghiocei și raze calde de primăvară. Firele de dragoste ce ne leagă de toată viața, nu numai astăzi când e și ziua îndrăgostiților, ne-au făcut cuplu frumos și trainic. Rodul lui ne sunt copiii de care suntem și mândri, și fericiți. Icoana casei, sufletelor noastre și a vieții fiecărui dintre noi ești tu, ai fost și vei rămâne astfel.
Îți dorim multă sănătate și așteptările de la viața de mai departe să-ți fie împlinite prin bucuriile care suntem încrezuți că le vom dărui și crea, prin dorul de copii și nepoței împlinit, prin încă multe drumuri larg deschise către un viitor cât mai frumos.
Cu drag, soțul Vasile, fiica Rodica, ginerele Daniel, nepoțica Alice, fiul Gheorghe, nora Anișoara, nepoțelul Gabriel

Maria Buceațchi, directoarea Gimnaziului„ Sergiu Rădăuțanu” din Iezărenii Vechi (15.02)
Stimata noastră directoare și omagiată, făclia de cuget a gimnaziului, suntem onorate și onorați să fim alături, trăind împreună bucuria acestui drum al vieții împlinit. Povestea vieții de până acum cu noi și prin noi s-a depănat, împărțind bucurie și necaz de-a lungul anilor în gimnaziu. Piscul de glorie al vieții Vă sunt copiii și nepoțeii, dar și roadele activității manageriale. Ați știut dintotdeauna să cizelați diamantele personalității elevilor, dar și să creați condiții de excelență în fiecare colțișor al gimnaziului, unde ne-am simțit și ne simțim minunat, motivați în a ne dărui alături de cea care sunteți. Purtați eleganța unor ani frumos împliniți și a unei cariere profesionale cum altul nimeni nu ar fi putut s-o construiască: cu lumină în fapte, cu toleranță în suflet față de colegi, discipoli și proprii copii și soț.
Vă dorim să aveți porțile sufletului mereu deschise, să rămâneți receptivă și senină, frumoasă ca florile , dar și sensibilă nu puteți a nu fi. Uneori nedreptatea și neadevărul V-au mai rănit sufletul, dar la cât de puternică sunteți, ce e val ca valul trece.
Să Vă zâmbească viața și viitorul din toate părțile, cu noi realizări, bucurii , cu diplome de succes și gratitudine din partea vieții.
Cu aleasă prețuire, colegii din gimnaziu

Cu pietate, pentru directoarea Maria Buceațchi,
Despre Femeia importantă care ți-a întins mâna în momente de grea cumpănă, care te-a cuprins părintește în lumina ochilor săi și ți-a insuflat încredere și speranță, îți amintești la fiecare îngemânare de ani când, reproiectând pelicula propriei vieți, te gândești cu gratitudine la oameni deosebiți din viața ta.
Maria Buceațchi, profesoară de limba franceză, directoarea instituției de învățământ din localitate, este Femeia, Omul de excepție pe care am avut norocul să o cunoaștem.
Ne fascinează energia și optimismul cu care ea merge frumos prin viață, verticalitatea atitudinilor și acel inefabil sentiment al siguranței și încrederii pe care îl transmite celor din jur. Acest sentiment e de o importanță deosebită mai ales pentru tânăra generație, iar Dumneaei, prin intuiție și profesionalism, știe să le ghideze cu înțelepciune.
Maria Buceațchi este persoana care crede în Oameni. Am învățat de la Dumneaei că un sfat sau un cuvânt bun îl poți găsi mereu în preajmă, esențial fiind să vrei să-l auzi și să profiți, în sensul bun al cuvântului, de el, dar, mai ales, să știi să-l îmbraci în haina propriei gândiri și individualități.
Stimata Maria Buceațchi demonstrează o inepuizabilă capacitate de muncă, o dăruire prin care reușește să creeze acel monolit esențial pentru fiecare om – Personalitatea. Cu certitudine, este o profesoară și o manageră pe care fiecare elev și profesor ar dori să o aibă. Profesionalismul și Onoarea sunt cei doi vectori constanți ce o reprezintă.
În deplin zbor, în perpetuul drum al găsirii esențelor, Dumneaei este un model al Femeiei realizate deplin prin familia frumoasă, unită, al carei suflet este în ipostaza de mamă, soție și bunică iubitoare.
Cu prilejul deosebit al frumosului jubileu al vieții pe care îl marchiază sâmbătă, îi adresăm un sincer LA mulți ani!, dorindu-i ca auspiciile acestei zile să păstreze și în continuare vie flacăra demnității, probității morale și înaltului profesionalism ce o individualizează, ghidând-o protetic spre noi culmi. Să nu i se stingă niciodată luminița ce–i arde în suflet,-lumina ideilor bune și a faptelor nobile. Să se bucure de realizări, de faptul că știe să dea vieții culoare, sunet, farmec.
Mulți ani și toți împliniți!
Cu profundă recunoștință, un grup de părinți, foști și actuali discipoli