DISTRIBUIȚI

Pentru Minadora Simonov, din orașul Sângerei (31.01)
Râvna sufletească cu care te dărui serviciului să-ți aducă satisfacție sufletească, împăcare de sine și împlinirea rostului de viață. Pe fiecare funcționar, primar, care ți se adresează după un sfat sau ajutor, îi tratezi cu amabilitate, cu mult tact și delicatețe. Îți mulțumim din suflet și-ți dorim să te bucuri de lumina ce a pogorât în casă, de minunații copii, de realizarea viselor tale ce le porți în suflet și te dărui reîmplinirii lor.
Noi dorim să te avem mereu alături, frumoasă ca florile ce ți le dăruim, viața de mai departe să-ți fie plină de iubire, fericire ,armonie, îngerul păzitor să te însoțească pretutindeni. La mulți și binecuvântați ani.
Cu mult respect, colegii de serviciu

Pentru Nicolae Tacu, profesor la Liceul Teoretic „Olimp” din or. Sângerei (01,02)
An de an, în această zi floarea vieții își desface o nouă petală. Nu venim să numărăm petalele florii – floarea e deosebită, poartă aroma parfumată cu zeul muncii Măriei Tale, onorat dascăl, colorată în gama din specificul măiestriei Tale. Ați fost profesorul de excepție al copiilor noștri, Vă apreciem pentru munca Dumneavoastră de plugar pe tărâmul educației. Vă mulțimim și Vă suntem recunoscători pentru tot, arderea lăuntrică, lecțiile de omenie, cunoștințele elevate…Vă punem pe aripa recunoștinței, care să Vă poarte prin visul speranței, și rodul așteptărilor pentru semințele calitative ce le sădiți în copii noștri, lecțiile susținute cu mult suflet și dăruire, cu înalt profesionalism, verticalitate, dragoste..
Încheiem felicitările noastre cu o simplă și sinceră urare, izvorâtă din adâncul inimilor noastre: multstimate Nicolae Tacu, să aveți mereu parte de sănătate, de bucuria împlinirilor, de recunoștința discipolilor, respectul și admirația tuturor celor care Vă cunosc. Vârsta frumoasa pe care o aveți Vă onorează, așa că fiți și în continuare la fel de activ, generos, tolerant și iubitor de viață precum sunteți dintotdeauna. La mulți și minunați ani!
Cu maximă gratitudine, părinții discipolilor

Pentru Victoria Tabarcea, din orașul Sângerei (01.02)
Scumpa și draga noastră-fiică, soție, mămică, venim cu cel mai imens buchet de flori, cele mai alese și dulci cuvinte de felicitare pentru bucuria sufletului și venerația frumoasei vârste ce o împlinești. Îți aducem în dar florile dragostei și ale adorației noastre. Îți dorim sincer ca stelele fericirii să lumineze și să sclipească în continuare pe cerul senin al vieții tale. Să te simți împlinită de anii frumoși ai tinereții și de cariera ta profesională, destinul să-ți fie împlinit prin frumosul rost al vieții și prin zbuciumul nesecat al tinereții, care să te ajute să te bucuri de împliniri, iubire, afecțiune,noroc, să ți se deschidă noi și largi orizonturi . Să-ți fie luminată calea vieții de mai departe de strălucirea stelei fericirii, a dragostei din partea noastră, care te adorăm și te iubim necondiționat.
Cu mult drag: părinții, soțul, rudele

Pentru Olga Condorachi, din or. Sângerei (02.02)
Scumpa și draga noastră soție, mămică, bunică, să întâmpini miraculoasa aniversare și să te simți mereu tânără. Așa te simțim, așa te avem în preajma noastră și ne mândrim cu tine. Femeie prosperă, mămică sfântă și iubitoare, prietena sufletelor noastre, soție grijulie, bunicuță cum alta în lume nu-i, ne-ai dăruit și ne dăruiești dragostea, ne-ai alintat cu grijile tale, ne stingi dorul de tine, celor mai departe, prin tot felul de surprize, de strălucire pentru sufletele noastre. Ești deosebită, model pentru noi de înțelepciune, curaj, demnitate, verticalitate, cumsecădenie, păstrătoare a căldurii în sufletele și casele noastre, și, în casa cea, unde ne-ai crescut cu multă căldură și dragoste, iar acum la fel ne tot aștepți pe toți.
Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți dea ani de lungă viață, sănătate trainică, desăvârșire, cuget bun, să trăiești în pace cu toții, să ai de toate cele necesare pentru viața de mai departe și să ne râmâi la fel de optimistă, frumoasă, inteligentă, curajoasă, carismatică, plină de energie precum ești.
Fie ca gândurile luminoase să te însoțească pretutindeni, să-ți facă viața cât mai interesantă. La mulți și generoși ani.!
Cu stimă și deosebit respect, copiii, nepoțeii și soțul