Felicitări

Felicitări

108
DISTRIBUIȚI

Pentru Teodor Donos, din orașul Sângerei(23.09)

      Nu fi toamna altă dată mai splendidă decât în această zi, când ești omagiat. Ori-cât anii nu ți-ar face înconjor, ești mai puternic decât trecerea lor. Cu frumosul prilej ne grăbim să -ți oferim flori parfumate culese din actuala grădină a toamnei.. Prin noi să-ți fie împlinit rostul. Aici, pe aceste cărări ale vieții tale, pe calde umbre de lumină, rămase la prispa casei, îți scriem mesajul de drag, inscripționat cu urări de sănătate pentru ziua de naștere. Cu tine suntem împliniți, cu zâmbetul și vrednicia ta. Casa și familia au chip de sfinte duminici cu tine. Te consumi ca lumina cea care întotdeauna sporește lumină, sporește bucuria și împlinește familia. La această frumoasă vârstă, putem spune cu fermitate că ai ajuns la momentul, când strângi roade bogate de pe ramurile pomului vieții.
Noi te iubim, adorăm, ne mândrim cu tine și îți dorim sănătate, fericire, ani frumoși de viață, luminați de grijă dumnezeiască.

                                                Cu toată dragostea și stima, soția,copiii, nepoțelul

 

Pentru Dumitru Balan din satul Pepeni(23,09)

     La o frumoasă și onorabilă aniversare, precum o marcați Dumneavoastră, meritați din plin cele mai sincere și afectuoase felicitări și urări de bine. Cu acest deosebit prilej pentru sufletul aflat într-o permanentă căutare, venim cu cele mai nobile considerațiuni și Vă asigurăm de profund respect pentru toate câte le faceți pentru colectiv, dar mai cu seamă pentru copii.
Vă dorim să rămâneți la fel de energic, vrednic, plin de viață,optimist, viguros, cu verticalitate…Să Vă țineți mereu de frumosul principiu al vieții să căutăm lumină cât trăim și păstrăm iubirea. Să nu Vă dezamăgească nicicând prietenii, cei dragi sufletului. Prin susținerea și dragostea lor să treceți mai ușor prin viață, ei să Vă ajute să depănați lent, fără noduri anii. La mulți și binecuvântați ani, distinse Dumitru Balan.

                                                Cu profund respect,direcția,cadrele didactice LT,,Agapie”, prietenii din orașul Sângerei.

Stimați locuitori ai satului Vrănești,

     Iată-ne ajunși la acest frumos început de toamnă, când în curțile fiecăruia dintre noi domină aromele de mere, pere, gutui, struguri dulci, când hambarele, podurile și beciurile se umlu de rodul toamnei. În această perioadă noi ne bucurăm de ceea ce am agonisit datorită muncii asiduie pe parcursul întregului an, dar și ne adunăm la mese, hore ca să marcăm o veche și tradițională sărbătoare – Hramul Bisericii și a localității.
Cu o deosebită plăcere, în numele Administrației Primăriei, Consiliului local, Vă aducem cele mai sincere și cordiale felicitări cu ocazia Hramului satului pe care îl vom sărbători în ziua Nașterii Maicii Domnului. Vă doresc ca această sărbătoare să Vă coboare în suflete ca o binecuvântare și să Vă aducă în case belșugul holdelor, în inimi – bucuria reușitelor. Să trăiți alături de cei dragi cele mai frumoase clipe, să aveți parte de dragoste în familie, respectul prietenilor și susținerea rudelor. În casă să Vă domine liniștea și căldura, iar pe masă să aveți întotdeauna bucățica de pâine binemeritată.
Suntem siguri, și nutrim speranța, că împreună vom reuși să facem tot posibilul ca localitatea – satul Vrănești, să devină atractiv pentru toți, căci oamenii noștri știu a organiza sărbători frumoase, cu tradiții, sunt gospodari deosebiți și își doresc un trai decent. Așa să fie și să ne ajute Maica Domnului.

Cu profund respect, Administrația Primărie și Consiliul local Sângerei