DISTRIBUIȚI

Elena LUCAȘENCO, din orașul Sângerei
Zilele acestea a rotungit o frumoasă vârstă, a adăugat la buchetul vieții o parfumată floare. Cei dragi sufletului o felicită sincer și cordial, dorindu-i să întâmpine miraculoasa aniversare și să se simtă tânără mereu. Așa vor s-o simtă și aibă mereu în preajmă.
Se mândresc cu ea – medic cu renume, femeie generoasă, prosperă, mămică sfântă și iubitoare, prietena sufletelor lor, care le-a dăruit și continuă să dăruie dragoste, îi alintă, le poartă de grijă, le stinge dorul, prin tot felul de surprise. Este cea mai bună și model pentru ei, de înțelepciune, de dăruire, păstrătoare a căldurii în sufletele și casa lor.
Copiii și rudele îi mărturisec că o adoră și o iubesc nespus de mult, îi sunt recunoscători pentru investițiile, cunoștințele, dăruirea, dragostea și căldura ei. Ei îi doresc omagiatei ca viața de mai departe să-i fie plină de iubire, fericire, bucurii, armonie, visele să-i devină realitate, îngerul păzitor s-o însoțiască pretutindeni.
La mulți și binecuvântați ani !
Cu căldură și afecțiune: fiica Eugenia, ginerele Alexandru, fratele Ion, cumnata Claudia, nepoții

Daria Rusuhan din or. Sângerei, 24.01
Scumpa noastră, te felicităm pe această cale cu urări de bună sănătate, creându-ți un spirit frumos pentru ziua ta de naștere. Mulțumim totodată Bunului Dumnezeu, dar și destinului, că a dorit prin soarta vieții anume tu să fii mămica noastră și consoarta vieții tăticului, iubitoare de nepoței și dătătoare de excelență în educația lor. Îți mulțumim din suflet și te iubim nesfârșit de mult.
Cu drag de tine și anii tăi frumoși, soțul, copiii,nepoțeii și prietenii de la Sângerei