DISTRIBUIȚI

Ion Bîrsanu, vice-președinte al raionului (27.12)
Stimate coleg, în această zi remarcabilă Vă adresăm cele mai sincere și mai sublime felicitări și urări de prosperitate și sănătate.
Anul vieții la care ați ajuns constituie o oportunitate de a pune pe cântar succesele obținute. Ținând cont de volumul și complexitatea problemelor cu care ne confruntăm, în toate dați dovadă de ingeniozitate, originalitate, profesionalism, tact, originalitate, spirit de inițiativă, perseverență și receptivitate față de colegi, subalterni, cetățeni pentru ca administrația publică locală să reușească la nivelul dorit să-și execute atribuțiile, obținând realizări și lucruri frumoase și dezvoltarea social- economică a raionului.
Primiți alese felicitări cu ocazia evenimentului vieții, urări de multă sănătate, răbdare și curaj, putere de muncă și reușită deplină în toate proiectele pe care le aveți pentru locuitorii raionului. Să aveți viață îndelungată, plină de realizări și bucurii, clipe cât mai durabile de satisfacție și înălțare sufletească, să aveți parte de momente inedite, superbe trăite în deplină armonie spirituală alături de cei dragi inimii. Să rămâneți la fel de activ, curajos, încrezător în tot ceea ce V-ați propus să realizați pe parcursul anilor.
Cu profund respect, colegii Aparatului Președintelui raionului și Consiliului Raional

Scumpul nostru: soț, tătic extraordinar, dulce și iubit bunic,
La acest ceas al luminii, împletit din urări de Crăciun și An Nou, dar și împliniri pentru rostul vieții tale, noi suntem alături, în viața, sufletul și gândul tău. Chiar dacă cineva dintre noi suntem departe, tot alături ne dorim să fim. Dacă ne-ar întreba Moș Crăciun ce dar magic ne-am dori, l-am implora pentru ziua ta de naștere, care de curând o vei sărbători, să-ți dea acele acestui ceas al luminii înapoi, măcar cu câteva unități, iar tu să înaintezi în timp doar prin realizări, dar nu prin numărătoarea de ani. Să rămâi energic, optimist, curajos, cu demnitate, verticalitate, întreprinzător, săritor la nevoie cum te-am știut dintotdeauna. Cu sprijinul și străduințele tale, casa noastră ne este mereu leagăn de fericire, bucurie, împlinire, refugiu sufletesc. Îți mulțumim și înaintăm rugă către Bunul Dumnezeu să permită Îngerului tău păzitor să te însoțească pe calea vieții.
La Mulți și binecuvântați Ani!
Cu drag: soția, copiii, nepoții, finii de cununie, prietenii, vecinii