DISTRIBUIȚI

Aurelia Bîrsan, din orașul Sângerei (10.12)
Prin spiritul luminoaselor și magicelor sărbători de iarnă care se apropie înscriem mesajul nostru de felicitare pentru tine cu mult drag. Asemeni căderilor primilor fulgi, frumoase și candide să-ți fie anii vieții de mai departe, plini de împliniri, prosperitate și vise realizate. Te regăsim în acești frumoși ani ai împlinirilor mai frumoasă ca niciodată, tandră, suavă, carismatică, enigmatică, magnifică și grijulie asemeni unei zâne. Prin simplitatea și gingășia ta ai știut mereu să ne oferi dragoste și grijă. Ești îngerul păzitor din viața noastră, lumina ce ne înseninează zilele. Frumoasele aspirații care le porți în suflet pentru prosperarea băncii în care activezi, dar și a familiei să devină realitate așteptată. Îți dorim din toată inima ca viața să te bucure cu ce are ea mai bun, sublim, dăruindu-ți evenimente memorabile, clipe de neuitat, care și peste ani ți-ar mângâia sufletul cu tandrețea amintirilor. Toate acestea, desigur, urmează a se întâmpla, pentru că la moment trăindu-ți fragezimea vârstei, te bucuri de realitatea succeselor, a frumuseții și prospețimii.
Îți dorim ca aniversările ce vor urma, să-ți aducă în suflet liniște și calm, inimii-împăcare, iar rațiunii – conștientizarea faptului, că ești o ființă deosebită, plină de înțelepciune, bunătate din care știi mereu a împărți celor din preajmă.
Rămâi astfel și de acum încolo, pentru că calitățile frumoase sunt cartea ta de vizită, care îți aduc și respectul persoanelor dragi ție. Cel de Sus să te ajute mereu să-ți fructifici așteptările și speranțele, viața de mai departe să-ți fie un univers al armoniei, o cale spre pace și sănătate. Tot binele din lume să te inunde, bucuriile să-ți apară mereu. La buchetul tău adorat de flori am pus și surpriza de la Moș Crăciun. Mulți ani îți dorim, bucurii, momente inedite, unice de fericire care știm cu siguranță le culegi din întâlnirile și revenirile acasă.
La Mulți și Fericiți ani, îți urează mămica, soțul, feciorașii – David și Dragoș, surioara Rodica, fratele Gheorghe, cumnata-Cătălina, cumnatul-Ion, nana, verișorii