DISTRIBUIȚI

Viorica Chisaru, directoarea gimnaziului din Iezărenii Vechi (03.12)
Stimată directoare și colegă. Pentru Dumneavoastră, cât și pentru noi educația înseamnă suflet. De aceea sunteți cu noi, sunteți în gimnaziu, de aceea peste generații, din neam în neam, ați urmat această cale și o urmați cu demnitate și verticalitate. Nu sunteți întâmplătoare în colectivul nostru, nici în sistemul educațional. Aceasta Vă este vocația. Tot prin aspirațiile acestei chemări veți urca și ajunge unde v-ați propus: la sufletul copilului , al echipei și fiecărui coleg al instituției ce o ghidați cu profesionalism, la așteptarea visului ei, obiectivului, înălțimii spre care tindem.
Avem oameni care pleacă, se îndepărtează, obosesc. Dumneavoastră să rămâneți cu noi mulți ani. Nu avem dreptul la obosire. Avem a urca sus, către Olimp, pentru a crea sublimul. E nevoie cu atât mai mult în învățământ de această insistență de urcuș și siguranța atingerii înălțimii olimpice.
Mergeți prin ani cu demnitate, cu alura celei mai carismatice, magnifice dintre femei și cu cuviința bonomă a omului în societate, în mediul în care activați și relaționați. Fiecare zi din viață să Vă fie luminată de strălucirea norocului și fericirii, de realizări frumoase, împăcare sufletească, armonie, prosperare, bunăstare.
La mulți și frumoși ani!
Cu profund respect, corpul didactic al gimnaziului din Iezărenii Vechi