DISTRIBUIȚI

Scumpul nostru îngeraș-odoraș, Teo Corcodel ( 13.12.)

Ai intrat în casa și sufletele noastre ca o binecuvântare, la o zi mare, o rază fermecătoare de lumină, care ne-a colorat viața noastră cu cele mai aprinse culori și ne-a umplut sufletele cu cele mai nobile și adânci sentimente de bucurie și dragoste părintească. În leagănul copilăriei tale și a vieții noastre crești mlădiță firavă, dar și un haiducel voinicel în familia Corcodel, alintat prin dragostea ce ți-o purtăm și puritatea de copil care ne-o dăruiești zi de zi, clipă de clipă. Fecioraș-îngeraș, ești minunea vieții, prin care suntem fericiți și cu care viața ni-i frumoasă, plină de sens, vise, admirație și dragoste. În sufletele noastre faci rai de bucurie că te avem, rai de speranțe și ne urci pe culmile fericirii.
Ești un ghem de energie, ambiție, frumusețe, agerime, forță, curaj – toate crescute într-un chip mic de bobocel.
Cu frumoasa și dubla sărbătoare îl felicităm călduros și pe această cale pe scumpul, iubitul și mult adoratul Teo, cu împlinirea frumoasei vârste a inocenței și a copilăriei. Îi urăm mulți anișori înainte, să ne crească sănătos, fericit, curajos, voinic, să-l vedem la fel de energic, deștept, dulce, să beneficieze de tot binele din lume, de o suită de emoții noi și sentimente frumoase, însoțit mereu să fie de energia copilăriei și să privească lumea cu același entuziasm cu care o privește acum.
Dragostea, inocența, fericirea și norocul să nu-l părăsească niciodată. Mulți anișori, momente inedite, viața de mai departe să-i fie un vis frumos ca al unei povești. Visele lui să se realizeze în cel mai scurt timp, iar copilăria să-i coloreze fiecare zi cu emoții frumoase. La mulți anișori, scumpete, iubire, odoraș!

Cu toată dragostea: tăticul, mămica, surioara Mădălina, buneii, nanii, verișorii

Pentru Lilia Gherbovețchi din orașul Sângerei
(15.12)

Scumpa și draga noastră, te felicităm cu mult drag cu ocazia frumoasei sărbători a vieții tale, care o considerăm și a noastră. E momentul magic când noi ne dăm seama ce comoară fără de preț ești pentru noi, toți. Porți în sufletul tău generos câte o părticică din sufletele noastre, dar și griji pentru noi, dragoste enormă.
Ne bucurăm nespus de mult că timpul nu-ți afectează chipul, nici sufletul. Tânără, frumoasă, inteligentă așa mergi prin viață. Rămâi la fel de frumoasă, omenoasă, gingașă, romantică, optimistă, curajoasă, tandră, suavă…Astfel să te menții și în viitor. Prin dragostea celor scumpi ție vei reuși să le fii cărarea dragă a vieții spre care ei vor tinde mereu să vină, să se rătăcească și pe care o vor ocroti cu dăruire și cu mult drag. Ionel-feciorașul este cea mai mare realizare și chemare a vieții tale, care te face mereu fericită. Să-ți fie viața de mai departe o lumină a Sărbătorilor de Crăciun care aduce împliniri și surprize miraculoase. Să-ți radieze sufletul în culoarea împlinirilor mari și aprecierilor pe măsura celei care ești și cât de frumos urci muntele vieții. La mulți și binecuvântați ani!

Cu toată dragostea: părinții, soțul Andrei, feciorașul Ionel,rudele, finii, nănășeii,prietenii,vecinii

Maria Huzun din or. Sângerei (16.12)

Îți adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere, spre bucuria sufletului și a momentului aniversar pe care îl trăiești. Să ne fii sănătoasă, cu noroc în față și cu bucuria de noi toți și de iubiții nepoței în suflet și în viața de mai departe. Aceste momente unice pentru tine să-ți fie sfinte daruri ale vieții care să-ți susțină puterea și dorința de a zâmbi, de a te simți fericită și a prospera în continuare. Noi avem norocul să ne bucurăm de cea mai bună și iubitoare mămică din lume și suntem fericiți.Îți mulțumim pentru tot și pentru faptul că te avem așa cum ești , unică, frumoasă, generoasă, ca nimeni altă.

Cu drag , soțul, copiii, nepoțeii, prietenii

Scumpei mele nănașe, Maria Huzun!

Cu toată admirația sufletului meu Vă transmit acest mesaj la aniversare și Vă doresc tot binele din lume, clopoței de bucurie în familie și mult noroc vieții dvs și copiilor. Să nu Vă învingă nici zborul anilor, nici oricare alte probleme de viață, de activitate de muncă. Am învățat această lecție de la cea care sunteți – o învingătoare în toate privințele. Îmi sunt dragi momentele vieții , pe care le-am -trăit împreună și le trăim când este ocazia. Am sorbit din ele, mi-am încântat sufletul căci sunt unice, netrecătoare și prin povață sfinte.
Îți mulțumesc enorm și doresc raze de lumină și de fericire anilor care stau la rând să vină.

Cu drag, fina Silvia

Pentru Maria Huzun!

Cu prilejul frumoasei aniversari din Ziua nasterii, cu onoare si consideratie, Va aducem urari de sanatate, bunastare, viata indelungata si implinita, exprimandu-ne inalta pretuire pentru indeplinirea cu demnitate a atributiilor de serviciu si perseverenta manifestata in activitatea zilnica!
La aceasta varsta a intelepciunii si medidatiei spirituale, Va dorim mult respect si putetea de munca, liniste si lumina in suflet!
La multi ani!

Cu înalt respect, colaboratorii DASPF Sângerei