DISTRIBUIȚI

Victoria Mițic din satul Copăceni (29.11)
La acest final al toamnei îți urăm draga și scumpa noastră sete de viață, dragoste pentru tot ce este sublim și sfânt, încredere în forțele proprii, putere de muncă și realizarea tuturor visurilor. Să aduni doar sănătate, bucurii, cer senin, soare în casă, pâine și belșug pe masă. Să fii mereu alături de noi, ființele dragi, dragostea și susținerea noastră să-ți lumineze sufletul mereu.
Viața care o trăim e frumoasă și armonioasă doar împreună cu tine, parte a sufletului nostru și licărul de fericire din sânul familiei noastre. Te felicităm cu mare drag cu ocazia zilei de naștere și îți dorim să ne fii mereu alături, aproape, iubitoare, grijulie, iertătoare, înțeleaptă, duioasă, optimistă, frumoasă ca lumina stelei de pe cer. Porți cel mai frumos nume de floare, să-ți fie ocrotitoare strălucirea și parfumul ei, norocul să-ți sprijine ușorul casei și pridvorul plin de flori și de lumina sufletului tău. Doar cu tine viața ni-i plină de dragoste, fericire, încredere în ziua de mâine, de împăcare sufletească.
Dragă Victoria, ai mai urcat o treaptă dintr-a vieții scară,/ Noi îți dorim din suflet a 100 toamnă,/ Iar când te vei uita-napoi pe treptele urcate, / Să nu vezi urme de noroi,/ Ci faptele curate. La mulți și fericiți ani!
Cu drag soțul, feciorașul, fiica, părinții, nașii, finii de cununie, rudele