DISTRIBUIȚI

Ludmila Prociuc, din orașul Sângerei (25.11)
Împlinită toamna prin miracolele sale lasă de înțeles că de dragul unor asemenea ființe cum sunteți generează și păstrează aceste splendori și tablouri inconfundabile. Între dăruirea ei și cea sufletească, a frumuseții, tandreții chipului găsim asemănare. Un miracol sunteți și inspirați aceasta fiecărei femei care Vă cunoaște, conlucrează cu Dvs. De-a lungul anilor rămâneți eminenta directoare și profesionistă în diversitatea publică și civică, care reușește și dăruiește încredere, deschide căi, poate atrage după sine și poate accesa proiecte viabile și durabile.
Vă admirăm și dorim urcușuri în continuare, florile tandreței și alura feminității și eleganței care o aveți să nu-și piardă prospețimea și noblețea.
Să aveți mereu alături oameni cu care nu doar să influențați dezvoltarea economico-socială a afacerilor Întreprinderilor Mici și Mijlocii, dar și să faceți istorie pentru viitorul Incubatorului de Afaceri Sângerei. Vă dorim din inimă susținerea celor apropiați, realizarea viselor prin minunații urmași ai Dvs.
Cu sincere considerațiuni și urări de bine, prietenii din orașul Sângerei

Dragă soție, mămică și bunică, surioară, verișoară
Brațele tale au fost mereu deschise când am avut nevoie de o îmbrățișare. Inima ta ne-a înțeles atunci când am avut nevoie de un sfat. Ochii tăi blânzi au devenit aspri când a trebuit să ne învățăm lecția de viață. Puterea și dragostea ta ne-au îndrumat și ne-au dat aripi pentru a ne ajuta să zburăm în tot ceea ce facem. Îți mulțumim.
Această zi autumnală dorim să-ți aducă împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, sincer și mai curat…Neordinară ești pentru noi și neobișnuită dorim să fie felicitarea noastră, drept cea mai enigmatică mărturisire de dragoste. Din partea noastră, a tuturor care suntem o familie, și care mai suntem dorul și dragostea ta, îți dorim sănătate durabilă, bucurii de la viață, de la noi, de la activitatea care te pasionează, să ai parte numai de prosperare în casă. Pentru noi ai fost și ești comoară fără de preț. Parfumatele flori de toamnă să-ți împodobească viața și să -ți vezi împlinite toate visele și dorințele. Floarea noului an împlinit să se adauge cu bucurii la buchetul de până acum. Să te bucuri scumpa noastră, de tot ce-i frumos în viață și de culorile acestor flori de toamnă. La mulți și prosperi ani!
Cu mare drag: soțul, copiii, nepoții, surioara și frățiorul, verișorii