DISTRIBUIȚI

Maria Țurcanu, directoarea Publicației „Ecoul Nostru” (06.11)
Consiliul raional Sângerei Vă adresează cordiale felicitări cu ocazia zilei de naștere și Vă onorează pentru aportul care-l aduceți la buna informare și educație prin informație a comunităților noastre. Momentul aniversar, bucuria căruia o împărtășim, se înscrie perfect în culorile, paleta și farmecul anotimpului de toamnă. De toamnă bogată și aurie vă sunt visele, dragă Marie, gândurile, speranțele, maturitatea doamnei manager care în vremuri grele, financiare, de pandemie, de promovare a informației și de obținere a accesului la informație, rezistă, prosperă, păstrează speranță, adică poate ține deschisă catedrala care este pentru întreg raionul ziarul pe care-l editați și la care munciți cu tenacitate și dăruire.
Vă felicităm și vă dorim putere, răbdare urcușuri și susținere, inclusiv din partea noastră ca să păstrați viu și deschis acest mister care este Ecoul Nostru.
Cu mult respect și prețuire, Consiliul raional Sângerei.

Maria Țurcanu, bunei și scumpei mămică și bunicuțe!

La mulți ani, scumpa noastră, îți transmitem cu tot cu dulci îmbrățișări din Germania și din Portugalia, pe frunze de dor din suflețelele noastre îți scriem cât de mult te iubim. Ascundem cum putem regretul, peste lacrimi îl dăm, că nu suntem și nu putem fi alături și că ești în acest moment aniversar fără noi. Fără noi fizic doar. Căci cu tot ce avem, toată ființa noastră suntem cu tine și tu ești mereu cu noi: în vis, în dor, în visări, în regrete, în bucurii. Te iubim, mămică. În semn de recunoștință și de înaltă prețuire, un pod peste mare am face, ca să putem mai ușor depăși miile de kilometri ca să ajungem unii la alții în mai scurt și mai ușor timp. Pentru tine un car plin de stele din cer am coborâ. Un câmp de flori ale dragostei am culege. Imnul dragostei noastre pentru tine din frunze de dor l-am compune, pe note de noroc și bucurii pentru tine l-am înscrie. Ne este dor să venim să te revedem. Ne este drag să te așteptăm la noi, să-ți cântăm la mulți ani trăiască, scumpa mămica și bunicuța noastră, fiecare în ungherașul casei sale și a sufletelor din noi!
Cu drag și dor de tine, fiica Rodica, ginerele Adrian, nepoțeii Marius, Matei și Cristinel, feciorul Ruslan, nora Lenuța, drăgălașa Anișoară.

Doamnei Maria Țurcanu, scumpei colege și stimatei directoare a Publicației Ecoul Nostru (06.11)
Cu drag și cu tot largul sufletului echipei noastre Vă felicităm cu ocazia frumoasei aniversări și clipele aniversare de aur cu cuvinte de aur, cu drag spuse dorim să le poleim. De aur vă sunt anii, realizările de până acum, statutul în societate, statornicit prin muncă asiduă, cumsecădenie, prin tenacitate, dar și verticalitate, prin credință în cuvântul scris, în ochii și inima oamenilor, în icoana dumnezeiască și în binele făcut. Pentru aceste valori ați optat mereu și optați în continuare. Optați și le promovați temeinic ca să fie statornice pentru toți. Nimeni niciodată nu a plecat din birou DVS, de la întrevederea cu directoarea sau jurnalista ziarului fără sprijin oferit, fără încurajare, fără cuvântul ținut și promis, îndeplinit, fără o vorbă dulce, de încurajare. Vă mai regăsim în oglinda fermecătoare a sufletului de căldura căruia ne bucurăm zi de zi, cu orice ziar muncit cu drag împreună. Ne întristăm de problemele cu care Vă confruntați, când toți își doresc problema sau bucuria reflectată în pagina ziarului, dar nimeni nu contribuie cu nimic, nici cu un sprijin. Și în aceste clipe, momente de-ale vieții tot capodopera lui Dumnezeu rămâneți. Pururi să ne fiți aproape.
Cu drag de Dvs, la aniversare și oricând, echipa „Ecoul nostru”.