DISTRIBUIȚI

Larisa Andriuță, contabilă șef primăria Sângerei 22.11
Cu ocazia zilei de naștere Vă transmitem calde urări de sănătate, de bucurii , momente de fericire dăruite de copii și nepoței, împăcare sufletească pentru munca care o faceți. Vă admirăm profesionalismul și cumsecădenia Dvs, deschiderea sufletească față de oamenii din jur, colegi, prieteni și cei dragi ai familiei. Dorim să Vă continuați munca în cadrul echipei primăriei, unde o viață ați muncit, contribuind la prosperare și buna funcționare a lucrurilor. Dorim că Bunul Dumnezeu să dea viață frumoasă anilor și viitorului, care Vi-l dorim frumos , luminos, cu puteri de muncă și daruri permanente de sănătate.

Cu stimă, prietenii, cei dragi.

Mihai Bârsanu, directorul SRL „ Protuvim Agro” 23.11
Primiți din partea noastră sincere felicitări, pe care Vi le adresăm cu multă stimă, respect și recunoștință, omului și colegului bun și receptiv, cărora îi datorăm pâinea de pe masă, bucuria din casă, încerederea în ziua de mâine.Toate acestea ne leagă mult de Dvs și ne țin locului, în colectiv, pentru o muncă comună ce o avem, pentru dragostea de tot ce facem. Împărtășim grigile față de glie cu Dvs, gâdurile și emoțiile, că cerul e zgârcit în ploi multașteptate, că viața descrește. Dar toate acestea sunt depășite de optimismul Dvs și de spirtul de gospodar neântrecut și experimentat, care are cheița pentru fiecare situație cât de incertă nu ar părea.
La mulți ani, cu sănătate și cu bucuria noilor realizări și urcușuri către mai bine.

Cu stimă, colegii și asociații.

Mihail Popa, directorul gimnaziului din satul Bălășești ( 23.11.)
Adresăm sincere și calde felicitări, urări de sănătate, prosperitate, izbândă și perseverență cu prilejul împlinirii frumoasei vârste.
Primiți petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să Vă fie rod a bucuriei și a speranței. Credința și iubirea să Vă însoțească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniți la fiecare pas.Vă spunem astăzi din tot sufletul „ La mulți ani”, plini de voie bună, cu fericire și mult succes în tot ceea ce Vă doriți să realizați. Vă dorim ca izvorul energiei să alimenteze permanent activitatea Dumneavoastră pentru mulți ani înainte, ani de viață lungă cu realizări marcante, oameni de încredere în jur. Să rămâneți mereu astfel precum Vă știm, un Om, un Pedagog și un Director minunat, iar la frumoasa vârsta care o împliniți, Vă dorim să mai adăugați încă atâtea mii de clipe pline de bucurii. Să Vă dea Dumnezeu tot binele din lume, o viață lungă alături de cei dragi și o viață minunată așa cum Vă este sufletul. La mulți ani!

Cu profund respect, colectivul gimnaziului Bălășești

Ludmila Prociuc, orașul Sângerei (25.10.)
Toate vârstele au un farmec al lor. Ajuns la o frumoasă aniversare, omul își face bilanțul muncii vieții sale, al bucuriilor și neîmplinirilor.
Se apropie de o aniversare importantă din viață și Ludmila Prociuc. Născută în frumoasa localitate Sângereii Noi,,, ea a moștenit de la scumpii ei părinți cele mai nobile calități:puritatea sufletească, dragostea și respectul față de părinți și de toți cei care o înconjoară, demnitatea de om, dragostea de aproape, de Neam,Țară…
Pe parcursul anilor trăiți soția, mămica și bunica a fost și a rămas o excelentă gospodină, o soție, mama și o bunică înțeleaptă.Nimic nu se identifică cu ceea ce este ea pentru noi, poate doar frumusețea și semnificația acestei zile. Deosebită ființă, ca suflet, ca frumusețe femenină, ca spirit de inteligență, ca cea mai grijulie mămică și dulce bunică. În zădar timpul încearcă scumpa și draga noastră, să-ți pună anii pe cântar.Tu la fel de frumoasă,gingașă,femenină, energică rămâi. Neordinară ești pentru noi și neobișnuită dorim să fie urarea noastră. Îți dorim sănătate trainică, bucurii cât se poate de multe, realizări pe potriva așteptărilor tale,prosperare, bunăstare, armonie în familie. Pentru noi ești comoară fără de preț. La mulți și frumoși ani,dragă și scumpă soție, mămică și bunică.

Cu drag: soțul, copiii și dulcii nepoței

Cu mult drag și considerațiune Vă adresăm felicitări cu ocazia zilei de naștere. Prosperitate Vă dorim în activitatea plenară care o administrați zi de zi cu mult succes și raționament, cu gust și eleganță în tot anturajul de lucru al antreprenorilor care au parte de suportul și susținerea instituției, de școlarizare prin șirul de ateliere de lucru pe care de organizați și le promovați. Sunteți omul potrivit la locul potrivit, și simțim că împlinirea sufletească tot din această dăruire de muncă o culegeți. Multă baftă în continuare, energie creatoare, deschidere și receptivitate la toate doleanțele celor care au nevoie să le fiți aproape cu profesionalismul Dvs, cu priceperea și eleganța de directoare.
La mulți ani, cu bucurii familiare și cu revederi cât mai curânde cu cei dragi, care Vă sunt departe .

Cu drag, prietenii

Ion Vieru, directorul SRL „ Coriandro Agro” 27.11
Dorim să fim printre primii care remarcă acest eveniment al vieții și care doresc să împărtășească bucuria că ați ajuns cu bine,cu sănătate la un nou popas aniversar. Prin calde urări , mult noroc și împliniri în viața de mai departe ne alăturăm momentului de sărbătoare . Un cer senin Vă mai dorim, cu stelele fericirii, printre care să fie cele aducătoare de nori de ploaie curată, dimnezeiască. La treapta vieții care o urcați, Vă dorim să ajungeți a suta toamnă și zi de douăzeci și șapte noiembrie.
Să culegeți multe bucurii din realizările feciorașului, să Vă urmeze și să Vă dea ascultare, căci de dragul lui Vă țineți puterile de viață și gestionați cu dăruire treburile de producător agricol.
Să Vă reușească în continuare, că meritați să Vă bucurați de toate strălucirile vieții.

Cu drag, prietenii, colegii.

Frumosul și onoratul cuplu din Sângerei, Nicolae și Elena Urecheanu, au sărbătorit recent nunta de aur, 50 de ani de viață împreună. Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez sincere felicitări și să-mi exprim bucuria și sentimentele sincere de admirație. Sunteți modelul de familie, trainică și cimentată la care se aliniază comunitatea sângereiană și larga societate, de care au nevoie tinerele familii care se întemeiază. Mai mult, modelul Dvs l-au preluat mai întâi copiii, cei doi feciori frumoși și minunați, care au întemeiat familii asemeni Dvs cu armonie în relații de cuplu, cu dragoste drept piatră de temeilie în casă .
Vă dorim ani de lungă viață împreună, fericiți, cu drag, respect și stimă unul față de altul, iar familia să Vă rămănă și după 50 de ani împreună altar al cumsecădeniei, dăruirii binelui și muncii frumoase de profesori , dragostei pentru copii și nepoți.
Cu tot respectul și admirația,

Arcadie Covalov, primarul orașului Sângerei.