DISTRIBUIȚI

Vera Tabarcea (23.10)
Mult stimată jurnalistă, am deosebita onoare ca la ceas aniversar să te felicit din străfundul inimii. Te știu ca pe o ziaristă talentată, cu roade frumoase ale îndelungatei munci de creație. Pentru aceasta ești constant apreciată nu numai de către breasla oamenilor scrisului, dar și de noi cititorii. Articolele din pagina săptămânalului la care trudești de ani de zile te prezintă în primul rând ca persoana care a urmat „chemarea cuvântului”, dar nu în ultimul rând- o ziaristă și personalitate cu spirit creativ, novator, cu pasiune pentru verb și cu năzuința de a lăsa ceva folositor cititorilor, celor însetați de hrană spirituală.
Prietenii și cititorii tăi, vorbesc cu rigurozitatea cu care știi să-i alegi, de bună calitate, disponibili, compatibili, aproape fără defecte și care cu siguranță nu cunosc trădarea. Faci parte dintr-o generație care posedă arta de a nu trăi degeaba. Prețuiesc cu deosebire marea muncă, întru a aduce – mai ales prin articolele inserate în ziar cât mai multă lumină în mințile celor care au stringentă nevoie de ea.
La ceas aniversar, îți doresc din tot sufletul să trudești și plămădești încă multe articole interesante, ani de lungă viață, cu noi împliniri, cu același entuziasm creator și dăruire întru desăvârșirea Cuvântului. La mulți și frumoși ani, dragă prietenă!
Cu mare drag, Ecaterina Atanasov, orașul Sângerei

Dragă și stimată Vera Tabarcea, prin ninsoarea sublimă a petalelor de dalbe crizanteme Vă regăsim chipul și zâmbetul plăcut și cald, pregătit să primească sincera noastră urare la zi aniversară.
Ați reușit să mai culegeți încă un frumos inel în tulpina vieții DVS: Fie ca Cel de Sus să Vă vegheze mereu, să aveți parte numai de bucurii, realizări în activitate, sănătate și tot ceea ce Vă doriți să Vi se împlinească. Să Vă bucurați de tot ce Vă oferă viața: înțelegere omenească, energie inepuizbilă, realizări frumoase, moralitate și noblețe. Azi, când trăiți un moment important din viață, când cercul de valori este strict determinat, iar pasiunea cea mare continuă a fi ziaristica, noi, cititorii săptămânalului și prietenii fideli Vă apreciem, stimăm. Fie ca florile acestui superb anotimp să Vă umple sufletul de împliniri, să Vă dăruiască prosperitate, ani frumoși cu rod bogat, bunăstare, bucurii și frumoase realizări. La Mulți Ani trăiască, jurnalista Vera Tabarcea.
Florile recunoștinței, din partea familiilor: Golban, Neaga și Moldovanu, din orașul Sângerei