Felicitare cu Ziua Hramului

Felicitare cu Ziua Hramului

20
DISTRIBUIȚI

Stimați locuitori ai satului  Vrănești,

Toamna a vopsit firele de iarbă cu aurul timpului ca și splendidele sărbători ce sunt caracteristice acestui anotimp, umplându-ne sufletul cu bucurie, dragoste pentru cei scumpi și dragi.

Cu o deosebită plăcere în numele Consiliului local, Primăriei Sângerei și al meu personal, Vă doresc cele mai sincere urări și cordiale felicitări cu ocazia Hramului satului pe care îl vom sărbători joi, 21 septembrie, în Ziua Nașterii Maicii Domnului. Fie ca această zi de  sărbătoare să ne facă pe toți mai toleranți și mai deschiși unii față de alții, mai receptivi și responsabili față de prezentul și viitorul satului. Hramul localității este cel mai bun prilej de a ne întări în convingerea că prin omenie și comunicare, prin implicarea fiecăruia dintre noi vom reuși ca pitorescul sat Vrănești să devină mai curat, mai luminat și înverzit.

Vă doresc ca această splendidă și sfântă sărbătoare să vă coboare în suflete ca o binecuvântare și să vă aducă  în case belșugul holdelor, în inimi –  bucuria reușitelor și să trăiți alături de cei dragi cele mai frumoase clipe. Vă urez din tot sufletul ca ea să aducă în inimile Dumneavoastră, cât și a celor care se află departe de casă – pace, bună înțelegere, solidaritate, sănătate, liniște sufletească, dragoste, optimism, căci numai așa vom reuși să depășim toate dificultățile, incertitudinile, crizele și să asigurăm un trai decent aici, la noi acasă. Să îl rugăm cu toții pe Bunul Dumnezeu, Cel care este bogat în milă și cu purtarea Lui de grija cea înțeleaptă, să cârmuiască viața noastră, să primească rugăciunea și pocăința noastră pentru păcate, să oprească războiul din Ucraina ca să nu se abată și asupra noastră.

Sunt sigur, și nutresc speranța, că împreună vom reuși să facem tot posibilul ca satul Vrănești, să devină atractiv pentru toți, căci oamenii din partea  locului știu de minune să organizeze sărbători splendide, cu tradiții, sunt gospodari neîntrecuți și își doresc un trai decent. Așa să fie și să ne ajute Bunul Dumnezeu și Maica Domnului. Hram Fericit.