DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 24 ianuarie 2022, noul manager al Centrului de Sănătate Pepeni este Eugenia Vulpe. Dumneaei a fost numită în această funcție prin dispoziția președintelui raionului Sângerei, Grigore Corcodel, ca urmare a Concursului din 21 ianuarie 2022, organizat de Consiliul raional Sângerei.

Eugenia Vulpe are 33 de ani și este originară din satul Pepeni.
A absolvit în anul 2013 Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițanu” (USFM), certificată medic, profilul medicină, specialitatea: Medicină Generală. Ulterior în anul 2016, a finisat cursul de 3 ani studii postuniversitare prin rezidențiat în cadrul aceleiași instituții, obținând specializarea Medicina de familie.
Din 2016 a fost angajată ca Medic de familie al IMSP CS Pepeni, iar în 2017 a obținut certificatul (USFM) de educație continuă în medicină și farmacie, perfecționare problemele actuale în diagnosticul și tratamentul hepatitelor cronice de etiologice virală: B,C,D.
Este hotărâtă să investească întreg bagajul profesional, multă muncă și dăruire în dezvoltarea sistemului medical local și asigurarea cetățenilor comunei cu servicii medicale la cel mai înalt nivel.

P,BP