DISTRIBUIȚI
În poză: în timpul orelor de engleză

Limba engleză este cea mai importantă limbă din punct de vedere al comunicării, întrucât este cunoscută de aproape o treime din populația globului. Ea este peste tot în jurul nostru, dar știm cât de dificil poate fi dacă nu înțelegi și nu poți să te alături conversației. Datorită programului încărcat, copiii nu reușesc să asimileze această limbă, părinții nu cunosc și nu le permit starea financiară de a da copilul la ore adăugătoare pentru a face temele pentru acasă.
Biblioteca Publică Raională Sângerei, fiind dotată cu calculatoare și proiector, implementează un serviciu GRATUIT de studiere a limbii engleze cu ajutorul Voluntarului de la Corpul Păcii, Ingrid Godfrey, pentru a dezvolta abilitățile de comunicare, citire și scriere corectă. Tot mai mulți doritori de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză vin la bibliotecă. Utilizatorii au posibilitatea de a învăța această limbă de circulație internațională în fiecare zi de luni, la ora 15:00.
Beneficiarii sunt persoanele de diferită vârstă doritoare să-și îmbunătățească cunoștințele.
Au fost instruite peste 142 persoane până în prezent.
Participanții zic, că e mult mai eficientă studierea limbii engleze prin metoda comunicativă, cu un vorbitor nativ, care este utilizată cu succes la instruire. Fiecare persoană reușește sa formeze cuvinte, expresii și propoziții cu cuvintele învățate, să pronunțe corect. Atmosfera de studiu este deschisă, prietenoasă, interesantă și productivă.
Fii bine pregătit, este viitorul tău! Vino la Bibliotecă!
Cristina SCOBIOALĂ, informatician Biblioteca Publică raională