DISTRIBUIȚI

În această zi remarcabilă toate gândurile bune sunt pentru Dumneavoastră, Doamnă Primar! Vă adresăm cele mai sincere și mai frumoase urări de bine, prosperitate și sănătate.
Astfel, Responsabilitatea, Perseverența, Devotamentul şi Jertfirea de sine în domeniul ce vi l-a ales Destinul, Vă disting ca pe un bun Profesionist în Administrația Publică Locală. Întreg colectivul Primăriei Bălăşeşti, cât şi oamenii din comună, Vă sunt recunoscători pentru munca pe care o depuneţi zi de zi pentru a realiza schimbarea în bine până la capăt şi Vă apreciază ardoarea cu care luptaţi pentru cauza oamenilor.
Vă dorim sănătate, răbdare şi curaj, putere de muncă şi reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi pentru locuitorii comunei Bălăşeşti şi în viitor. Să aveţi viață îndelungată, plină de realizări și bucurii, să aveți parte de momente frumoase trăite în deplină armonie spirituală alături de cei dragi inimii.
Vă mulţumim pentru verticalitatea de care daţi dovadă îndeplinindu-Vă funcţia de OM şi de Primar al Comunei Bălăşeşti.
Precum e anotimpul în care Vă sărbătoriţi naşterea, aşa să Vă fie viaţa rodnică şi bogată, plină de parfum şi culoare, să aveţi parte de realizări în viaţa familială şi profesională, de momente de bucurie alături de cei dragi.
La mulţi ani fericiţi şi împliniţi, Doamnă Primar!
Cu cele mai alese şi sincere urări de bine,
Administraţia Publică Locală Bălăşeşti.