DISTRIBUIȚI

        Recent, Casa raională de Cultură „Nicolae Iorga” a fost gazda evenimentului cultural „Gala laureaților lucrătorilor din domeniul culturii”, festivitate organizată, regizată și prezentată de Valeriu și Anastasia RUSU.

    Scopul evenimentului este impulsionarea activității instituțiilor de cultură privind conservarea și valorificarea patrimoniului cultural local. La actuala ediție în scenă au urcat 50 de laureați după cum urmează: Teatru, Literatură, Muzică ușoară, Muzică populară, Arte plastice, Artă decorativă, Clubologie, Coreografie, Biblioteconomie, Conservarea patrimoniului cultural și al muziografiei, Patrimoniu imaterial, Cel mai reușit parteneriat al anului cu APL. Printre ei se numără și „Ecoul nostru”, remarcat ca cel mai solicitat ziar care abordează domeniul culturii.

Cu mesaj de felicitare pentru toți cei ce valorifică evenimentele din cultură a venit vicepreședintele raionului, Mihail BÎRSAN: „Vă dorim mult profesionalism, tărie de caracter şi perseverenţă în tot ceea ce faceţi, bunăstare familiilor Dvs. Fie ca munca nobilă să se încununeze de succese şi recunoştinţă din partea celor care Vă respectă, Vă admiră, Vă aplaudă. Să promovaţi şi în continuare cultura pentru că ea duce faima ţărişoarei noastre în lume şi în faţa viitoarelor generaţii. Să fiţi mereu în lumina…

continuarea o veți citi în numărul 23 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Direcția Cultură