DISTRIBUIȚI

Cu mare regret, cu durere profundă în suflet suntem alături de membrii familiei fostului Director al Școlii Medii Copăceni, Eugeniu Caras. A fost un profesor cu demnitate, cu tact pedagogic și inteligență deosebită, un Director iscusit și consătean de onoare. Colectivul de pedagogi ai Gimnaziului „Adrian Păunescu ”aduce sincere condoleanțe rudelor. Fie ca lumina veșniciei să-i călăuzească drumul spre cer, îi dorim odihnă liniștită și pace sufletului!

    *     *      *

Iată că ne-am pomenit față în față cu noi înșine, când trebuie să vorbim despre un Om deosebit, despre un fost director de școală, un izvor nesecat de energie și bunătate, despre cel care a fost și nu mai este regretatul EUGEN CARAS.
El niciodată nu ne-a cerut prietenia, stima, respectul, admirația, în schimb ne-a dat-o nouă cu deplină dăruire și nemărginita-i generozitate. A fost un om, un conducător, un mare cetățean, un remarcabil conducător. A fost un tribun în meseria lui, plin de curaj, vertical și intrasigent, nu se temea să spună lucrurilor pe nume. El a fost născut pentru a răspândi Adevărul, răspândind în jurul lui Lumină, omenie, cumsecădenie, optimism. El a iubit nespus de mult viața, ne-a iubit pe noi, cei care eram mereu impresionați de energiile lui, de puterea lui de voință, de bărbăția cu care și-a înfruntat destinul. EUGEN CARAS a fost un spirit activ, care a lucrat în diferite domenii. S-a întrerupt firul vieții lui, am pierdut o ființă respectată. Iar pierderea este imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care trece familia îndurerată, noi suntem alături de pierderea irecuperabilă a tăticului și bunicului lor. Exprimăm sincere condoleanțe fraților Eugen, Emil și Albert Caras, rudelor, tuturor celor care L-au cunoscut pe EUGEN CARAS. S-a stins din viață /Un On ca un pom,/ Un Mare Om de Omenie,/ Un Mare Patriot/ Îndrăgostit de Neam și de Glie. Dumnezeu să-L ierte și așeze unde toți drepții se odihnesc.

Profund îndurerate familiile: Arcadie și Marcela Zaporojanu și Dimitrie și Livia Rudeanu.