DISTRIBUIȚI

Ne-am obișnuit ca pe prima pagină a ziarului nostru să fie publicate pozele celor care, erau numiți în funcții, promovați ori decorați cu Distincții de Stat.

Dar de data aceasta, scorul autorului acestei opere este clar. După frazeologia, cinismul și răutatea sufletească precum și insistența publicării pozei, se poate citi printre rânduri, ca demisia mea nu are nimic comun cu obligațiile mele de serviciu, ci este o răfuială politică.
Dezinformarea cititorului este scopul acestei opere. Conform orarului ședințelor, eu nu am fost invitat nici la o ședință consultativă (puteam fi invitat la ședința, etică, legislație, ordin și dreptul omului).
Mai mult ca atât, ședința comisiei consultative, Economice, finanțe și buget, care trebuia să aibă loc pe data de 29.03.22 a fost amânată pe data de 30.03.22, la ora 10:00, tocmai când eram la potul TVN Bălți, ca să-mi încrimineze refuzul de a participa.

Informația despre activitatea conducerii raionului nici de cum nu a fost atac asupra persoanei. Regret că consilierii au rămas indiferenți.
Mă voi adresa cu cerere prealabilă, conform articolului 162, alin.(3) lit. (b).
Ion Bîrsanu