DISTRIBUIȚI

Un agent economic din orașul Sângerei a făcut o donație de 3000 de mănuși și 1500 de măști pentru Spitalul Raional. Donația a fost adusă la Consiliul raional, fondatorul Spitalului.
Odată cu declanșarea pandemiei COVID-19, inclusiv în raioanele republicii, responsabilii din sistemul de sănătate au constatat că infecția i-a prins nepregătiți pentru a face față. Nu face excepție nici Spitalul Raional Sângerei. De urgență, autoritățile au început să facă procurări de echipamente speciale, măști, mănuși, salopete etc. Se renunță la anumite cheltuieli programate, se fac redirecționări de fonduri, se cumpără și se donează tot felul de echipamente de protecție.
Luni, 27 aprilie, președintele raionului, Grigore Corcodel, s-a deplasat la Spitalul Raional, în cadrul căreia, a realizat o donație. Dumnealui a mulțumit agentului generos din oraș pentru suportul acordat, remarcând că: „Omenia este cea mai de preț calitate pe care o deținem. Să-ți dorești să faci lucruri mărețe, să-i dorești bine celui din preajmă, colegului, să participi la evenimente sociale, să nu fii indiferent de durerea cuiva este un act de eroism.

Continuarea citiți în nr. 15 din 01.05.2020