DISTRIBUIȚI

Sindicatul Educației prevede solidarizarea angajaților, pedagogilor întru asigurarea drepturilor, rezolvarea problemelor multiple existente în domeniu. Azi, când situația de criză progresează în condițiile coronavirusului COVID-19, este nevoie de solidaritate și la nivel de societate civilă.
În acest context, la ședința recentă a Biroului Executiv raional Sângerei al Sindicatului din Educație unanim s-a decis de a aloca zece mii de lei pentru procurarea echipamentului necesar pentru activitatea personalului medical al Spitalului raional. Coordonând cu medicul-șef al Spitalului, Lilian Brânză deja am selectat producătorul autohton de la care vom achiziționa pentru donație urgentă echipamentul necesar la moment personalului medical – aproximativ 170 de combinezoane.
Pedagogii din raionul Sângerei apreciază responsabilitatea și efortul depus de lucrătorii medicali de la Spitalul raional. Vă susținem în lupta grea dusă împotriva pandemiei. Vă mulțumim pentru grija pe care o manifestați față de sănătatea locuitorilor din raion.
Ion Roșca, președintele Consiliului raional al Sindicatului din Educație